Saadet Partisi Sahaya İndi

24 Haziran seçimleri kapsamında Saadet Partisi Elazığ milletvekili adayları seçim çalışmalarına başladı.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

24 Haziran seçimleri kapsamında Saadet Partisi Elazığ milletvekili adayları seçim çalışmalarına başladı.

Seçim çalışmalarına Çarşı Mahallesi esnaflarını ziyaret ederek başlayan Saadet Partisi Elazığ milletvekili adayları, esnafların sorunlarını dinledi.

Saadet Partisi Milletvekili adayları İbrahim Hacıbekiroğlu, Nedim Sadak, Mustafa Emre, Özkan Ergen ve Ebubekir Tanyıldızı esnafların sorunlarının çözümü, taleplerinin yerine getirilmesi noktasında çaba göstereceklerini belirterek esnaflardan kendilerine bu süreçte destek istedi.

YEREL GAZETELERE ZİYARET

Esnaf ziyaretlerinin ardından Saadet Partisi milletvekili adayları Elazığ’da günlük yayın yapan Haberkent, Günışığı, Fırat ve Hakimiyet gazetelerini ziyaret etti.

HACIBEKİROĞLU: BASIN ÖNEMLİ BİR GÜÇTÜR

Ziyarette konuşan Saadet Partisi Elazığ Milletvekili 1. Sıra Adayı İbrahim Hacıbekiroğlu, basını önemsediklerini belirterek, “Saadet Partisi milletvekili adayları olarak yerel gazetelerimizi ziyaret ettik. Saadet Partisi olarak basını önemsiyoruz. Basın Türkiye’de önemli bir güçtür. Bir mesajı topluma en kolay yolla basın aracılığıyla ulaştırabiliyoruz.” diye konuştu.

SADAK: BASIN BÜYÜK GÖREV ÜSTLENİYOR

Saadet Partisi Elazığ 2. Sıra Milletvekili Adayı M. Nedim Sadak, ziyarette yaptığı değerlendirmede: “Basın kuruluşlarına önem veriyoruz. Çünkü değerlerimizi anlatma, halka ulaştırma noktasında büyük görev üstleniyorlar. Bu sebeple kendilerine teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

EMRE: GAYEMİZ BİRBİRİMİZİ KAZANMAK

Saadet Partisi Elazığ 3. sıra Milletvekili Adayı Mustafa Emre ise Saadet Partisi olarak amaçlarının ahlakın siyasete egemen olduğu bir düzen olduğunu söyledi. Mustafa Emre, “Yerel gazetelerimize teşekkür ediyoruz. 24 Haziran seçimlerinin ülkemize, bölgemize ve ilimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Ahlakın siyasete egemen olduğu bir düzen ve sistem için mücadelemizi sürdürüyoruz. Gayemiz öncelikle birbirimizi kazanmak. Kırmadan, dökmeden hak bildiğimiz yolda yürümekle mükellef olduğumuzu biliyoruz. Elazığlı hemşerilerimizden bizlere desteklerini bekliyoruz.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN