Temizer: 3 Gün Sonra Geliyoruz

İYİ Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarına devam ediyor.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

İYİ Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarına devam ediyor.

İYİ Parti Milletvekili Adayı Yavuz Temizer gündeme ilişkin yaptığı değerlendirmede "Biliyorsunuz , sayın Başbakan Elazığ konuşmasında döne döne ’21 Haziranda stadın temelini atıyoruz’ demişti. Biz de Elazığ adına 3 soru sormuştuk kendilerine. İhale ne zaman yapıldı, işi kim aldı, sözleşme bedeli ne kadar? Bunun üstüne ak parti adayları koro halinde ‘ihale yapmakla temel atmak aynı şeydir’ demeye başladılar. Yetmedi, stad temeli atılacak diye sosyal medyada reklam vermeye başladılar. Oysa çıkıp ‘bir dil sürçmesi oldu’ ya da bir yanlış bilgilendirme oldu’ deseler, bir düzeltme yapsalar konu kapanacaktı. Hepimiz kuluz, hata yaparız, dilimiz sürçer. Ama bu arkadaşlar kendilerini hatasız, dokunulmaz, sorgulanmaz sandıkları için işi bir inada çevirdiler. Israrla ‘ihale ile temel atmak aynı şeydir’ demeye devam ettiler. Aklımızla alay etmeye kalktılar. Boş inada gerek yok. Bunlar bir özür dilemeyi, basit bir düzetmeyi bile beceremiyorlar." dedi ve devam etti:

Bunlar ancak danışmanlarının maaşını tırtıklayıp komisyonculuk yaparlar. Başörtülüler Çankayaya çıkamasın diye meclisten kaçarlar. Listelerine fetöcü aday koymaya devam ederler. Soğanın 5 lira, mazotun 7 lira olduğu, enflasyonun, işsizliğin tavan yaptığı memlekette Türkiye uçuyor masalı anlatırlar. Hepinize 1000’er lira ikramiye verecez deyip emekliyi kandırırlar. Çocuklardan korkup LGS sonuçlarının açıklanmasını ertelerler. Bunların elazığa söyledikleri yalanları uç uca ekleseniz marsa 4 şeritli yol olur. Uluova dediler, Kuzova dediler, Stad dediler. Hepsi yalan. Eğitim kampüsü dediler, Pertek köprüsü dediler. Hızlarını alamayıp elazığa yüksek hızlı tren getiriyoruz bile dediler. Yüksek hızlı yalan. İftira attılar, boş. Tehdit ettiler, oralı olan yok. Bunların kapı kapı gezip elazığdan oy değil helallik istemeleri lazım.

işi gücü bırakmışlar İYİ Parti'ye verilen oyların derdine düşmüşler. İşinize bakın. 6 aday bir olsanız, elazığda İYİ Parti'ye verilen oyları saymakla bitiremezsiniz. Millet tamam demiş. Gençler kadınlar kararı vermiş. Yalan talan devri kapanıyor. Dip dalga geliyor. Tülbent devrimi geliyor. Huzur ve adalet geliyor. İYİ Parti geliyor.

Bütün hemşerilerimi Elazığ için bir İYİlik yapmaya davet ediyorum. Sandığa gidiyoruz. Pusulanın en sağında, sağdan 1inci sırada İYİ Partinin güneşi var. Mührü Güneşe basıyoruz. İYİliğe evet diyoruz. İYİ Parti'ye evet diyoruz.

Sabah sandık başındayız, akşam sandık peşindeyiz. Oylarımıza sahip çıkıyoruz. Az kaldı, 3 gün sonra geliyoruz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN