Vatandaş Dolara Tepkili, Devlete Destek

15 Temmuz'un ardından Türkiye üzerinde yeni bir saldırının hayata geçirildiğini ifade eden vatandaş devlete tam destek veriyor

PAYLAŞ
Harput TV -

15 Temmuz’un ardından Türkiye üzerinde yeni bir saldırının hayata geçirildiğini ifade eden Elazığ Belediyesi çalışanlarından Bilal Doğanbaş, “Devletimiz uygun görürse Ağustos ayı maaşımı bağışlamaya hazırım.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD ile yaşanan kriz sonrası döviz bozdurun çağrısı üzerine Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın ‘Haydi Gakkolar Dövizleri bozalım, Amerika’nın ve Avrupa’nın Oyununu Bozalım’ kampanyası destek görmeye devam ediyor. Elazığ Belediyesi çalışanları, ülkenin ve milletin geleceğine destek amacıyla maaşlarını bağışlamak istiyor.

15 Temmuz’da gerçekleştirilmek istenen hain planların bu kez ekonomi üzerinden gerçekleştirilmeye çalışıldığını ifade eden Elazığ Belediyesi çalışanlarından Bilal Doğanbaş, ülke olarak zorlu bir badirenin daha birlik ve beraberlik içinde atlatılacağına inancının tam olduğuna vurgu yaparak, “Devletimiz uygun görürse arkadaşlarımızla Ağustos ayı maaşımızı bağışlamaya hazırız.” dedi.

YANILMAZ: “MİLLETÇE OYNANAN BU KİRLİ OYUNU BİR KEZ DAHA BOZACAĞIZ”

Vatandaşlarda gelen bu desteklerin büyük ve güçlü Türkiye inancının ne denli güçlü olduğunun açık bir göstergesi olduğunu ifade eden Başkan Yanılmaz, “Bu ülke vatan, devlet bayrak sevdalısı milletiyle oynanan hiçbir oyun karşısında pes etmeyecek. Her daim ülkesini bölmeye, parçalamaya kalkışanlara karşı dimdik ayakta duracaktır. Tıpkı 15 Temmuz’da olduğu gibi varıyla yoğuyla, adeta milli bir seferberlik bilinciyle bu hain saldırının da üstesinden gelecektir. İnanıyorum ki personelimizin gösterdiği bu duyarlılık bu ülkede yaşayan her bir ferdin candan vereceği desteğin bir örneğidir. Milletçe oynanan bu kirli oyunu bir kez daha bozacağız.” diye konuştu

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN