Yanılmaz'dan Ak Partiye Tam Destek

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 24 Haziran seçimleri öncesi ziyaretlerini sürdürüyor.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 24 Haziran seçimleri öncesi ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Yanılmaz bu kapsamda Hicret Mahallesi sakinleriyle biraraya geldi. Hicret Mahalle Muhtarı Murat Gülbasan ile mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Yanılmaz 24 Haziran’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer alınması gerektiğini gerektiğine vurgu yaptı.

Yoğun programlarına devam eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz daha sonra Elazığ Belediyesi Konservatuvarı Koro üyeleri ile sahur programında bir araya geldi.

24 Haziran seçimlerinin öneminden bahseden Başkan Yanılmaz, “Biz eğer burada bu çalışmaları yapabiliyorsak devletimizin gücünden dolayıdır. Bu ülke kolay kazanılmadı, bizler bugünlere kolay gelmedik, kolay kolay da kimseye kaptırmayacağız. Allah'ın izniyle kendi kültürümüzle kendi sanatımız, musikimizde inşallah Rabbim bu ülkede yaşamayı nasip eder. Ancak bir şeyi de bilelim ki Osmanlı yükseliş döneminde 24 milyon kilometrekareye hükmeden bir imparatorluktu. 24 milyon kilometre kareden elimizde kalan 789 bin kilometrekaredir. Şimdi bunu da bize çok görüyorlar. Kimse bizim elimizden alamaz demeyelim. Biz eğer sahip çıkmazsak alacak olanlar çoktur” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN