Yanılmaz'dan AK Partiye Ziyaret

Haber detayları için tıklayın.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanlığı’na yeniden seçilen Murat Öz ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve Belediye Meclisi Üyeleri, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen AK Parti Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi’nin ardından yeniden AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı’na seçilen Murat Öz’e yeni dönemde başarı dileklerini iletti.

Ziyarette konuşan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Öz, 2013 yılından beri AK Parti Gençlik Kolları Başkanı olarak hizmet ettiğini belirterek açıklamasında şunları ifade etti:

“Yaklaşık beş seçim atlattık. İnşallah yenilenmiş ve daha heyecanlı arkadaşlarla çok daha güzel işler yapacağız. Bugün bizleri ziyaret eden Elazığ Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz’a ve belediye meclis üyelerine teşekkür ediyorum. Aynı zamanda bu beş yıllık süre zarfı içerisinde bizlere her zaman destek olan, desteğini esirgemeyen değerli başkanımız Mücahit Yanılmaz’a şükranlarımı sunuyorum. Yeni dönemin bizlere, şehrimize, memleketimize hayırlı uğurlu olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Rabbim inşallah bizleri utandırmaz, çok daha güzel hizmetleri bu memlekette hemşerilerimize sağlamamızı da nasip eder.”

Yapılan kongre ile Murat Öz’ün yeniden AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı’na seçildiğini söyleyen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Gençlerimizin heyecanını, çalışkanlığını yansıtan bir kongre oldu. Öncelikle bu kongrede emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Murat Öz kardeşimiz 2013 yılından itibaren Gençlik Kolları Başkanı ve biz birçok seçimleri birlikte yürüttük. İnşallah önümüzdeki seçimlerde birlikte yürüteceğiz. Her zaman disiplinli çalışkan ve tuttuğu işi sonuçlandıran birisi olması münasebetiyle inanıyorum ki önümüzdeki dönemlerde de çok güzel çalışmalar içerisinde olacağız. Ben bugüne kadar AK Parti Gençlik Kolları’nda görev almış olan bütün gençlerimize teşekkür ediyorum. Bu kongre ile birlikte göreve yeniden gelmiş AK Parti Gençlik Kolları Başkanımız Murat Öz ve ekibine hayırlı olsun diyor, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN