Yanılmaz'dan Esnaf Odaları'na Ziyaret

Haber detayları için tıklayın.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanlığı’na yeniden seçilen Mithat Ulaş ile Lokantacılar, Tatlıcılar ve Pastacılar Esnaf Odası Bakanlığı’na seçilen Zülfü Tarhan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Yanılmaz ilk olarak Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mithat Ulaş ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Ulaş, ilimizin kalkınması için oda olarak Elazığ Belediyesi ile sürekli ortak çalışmalar içerisinde olduklarını ve Başkan Yanılmaz’ın kendilerini desteklediğini söyledi.

Devam eden oda seçimlerinde güven tazeleyen ve yeni seçilen başkanlara hayırlı olsun ziyaretlerini sürdüren Başkan Yanılmaz ise seçimle iş başına gelmenin önemli olduğunu vurguladı.

Esnafların huzur içerisinde çalışması ve iş hacimlerinin artırılması için hep birlikte çabalayacaklarını belirten Başkan Yanılmaz, esnafların Elazığ ekonomisinin bel kemiğini oluşturduğunu söyledi.

“ESNAFLAR İLİMİZİN TURİZM ELÇİLERİDİR”

Başkan Yanılmaz daha sonra hayırlı olsun ziyaretlerini Lokantacılar, Tatlıcılar ve Pastacılar Esnaf Odası Bakanlığı ile sürdürdü. Ziyaretlerin ikinci durağında AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı’da Başkan Yanılmaz’a eşlik etti.

Oda başkanlığına seçilen Zülfü Tarhan ise Başkan Yanılmaz ve Milletvekili Açıkkapı’ya ziyaretleri için teşekkür ederek yönetim kuruluyla beraber Elazığ adına yapılacak faydalı çalışmalarda birlikte hareket edeceklerini söyledi.

Lokantacı esnafının Elazığ kültürünün tanıtılması noktasında çok önemli bir yer teşkil ettiğini belirten Başkan Yanılmaz, “Gıda üzerine hizmet veren bütün esnaflarımız, ilimizin birer turizm elçisidir” dedi.

“ESNAFLAR ÖNEMLİ BİR İSTİHDAM KAPISI”

Lokantacılar, Tatlıcılar ve Pastacılar Esnaf Odası Bakanlığı’na seçilen Zülfü Tarhan ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun temennilerinde bulunan AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, esnafların vatandaşlar için önemli bir istihdam alanı oluşturduğunu söyledi.

Özellikle Elazığ’a ilk defa gelen ziyaretçilere ilimizin tanıtılması noktasında esnafların büyük önem arz ettiğini belirten Milletvekili Açıkkapı, “belediyemiz ve milli eğitim müdürlüğümüz ile birlikte esnaflarımızın ihtiyacı olan kalifiyeli elemanların eğitilmesi noktasında gerekli çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN