Yanılmaz'dan Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Yanılmaz, Elazığ Ticaret Borsası Başkanlığına yeniden seçilen Mehmet Ali Dumandağ ile AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Gülersem Çopur'a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ Ticaret Borsası Başkanlığına yeniden seçilen Mehmet Ali Dumandağ ile AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Gülersem Çopur'a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. Başkan Yanılmaz'a Belediye Başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de eşlik etti.

"BİRLİKTE YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

İlk olarak Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ile bir araya gelen Başkan Yanılmaz, güven tazeleyerek 4. dönem görevinin başına gelen Dumandağ'ı tebrik etti.

Elazığ Belediyesi olarak Ticaret Borsası ile birlikte birçok çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Yanılmaz, Elazığ'ın kalkınması için birlikte çalışmaya devam edeceklerini kaydetti. Elazığ'ın tarım ve hayvancılık sektöründe gelişmiş bir il olduğunu kaydeden Başkan Yanılmaz, "ilimiz tarım ve hayvancılığa elverişli bir araziye sahip. Özellikle canlı hayvan ticaretinde iyi bir konumda. Bu durumu daha ileri bir aşamaya taşımak için birlikte yürümeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

İl ekonomisine katkı sunmak için gerçekleştirdikleri bütün çalışmalarda Elazığ Belediyesi'ni yanlarında gördüklerini kaydeden Mehmet Ali Dumandağ ise ziyaretleri dolayısıyla Başkan Yanılmaz'a ve beraberindekilere teşekkür etti.

"KADIN TEŞKİLATIMIZIN RUHU ÇOK GÜÇLÜ"

Başkan Yanılmaz'ın sonraki durağı ise AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı'na oldu. Göreve yeniden seçilen Gülersem Çopur'a hayırlı olsun temennilerinde bulunan Başkan yanılmaz, AK Parti Kadın Kolları teşkilatının, dünyadaki en güçlü ve kararlı teşkilat olduğunu kaydetti.

Görkemli bir kongre geçirdiklerini kaydeden Başkan Yanılmaz, "Merkez ilçe kongremiz, gençlik ve kadın kolları kongrelerimiz ile birlikte yaptığımız bütün kongreler çok coşkulu ve başarılı geçti. Bizler parti teşkilatı ve üyelerimiz ile birlikte, ilimizin kalkınması için gerekli bütün adımları atmayı sürdüreceğiz" dedi.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı'na yeniden seçilen Gülersem Çopur ise Başkan Yanılmaz'a ve beraberindekilere teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN