Yanılmaz Karakoçan'ı Ziyaret Etti

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti'ye verdikleri destekten dolayı Karakoçan ilçesine teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Karakoçan ilçe sakinleriyle bir araya gelen Başkan Yanılmaz, AK Parti ilçe Teşkilatı'nı ve Karakoçan Belediyesi'ni ziyaret etti.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye verdikleri destekten dolayı Karakoçan ilçesine teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Karakoçan ilçe sakinleriyle bir araya gelen Başkan Yanılmaz, AK Parti ilçe Teşkilatı’nı ve Karakoçan Belediyesi’ni ziyaret etti.

Birlik ve beraberlik mesajları veren Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz konuşmasında şunları ifade etti:

24 Haziran seçimlerinde Karakoçan ilçemiz Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye güçlü bir destek verdi. Allah uzun ömürler versin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yedi düvele karşı mücadele veriyor. O mücadeleye bizler buradan gücümüzün yettiği kadar destek olmalıyız, sahip çıkmalıyız, o mücadelenin üzerine yük olmamalıyız. Cumhurbaşkanımızın yükünün milyonda birini alırsak bu önemli bir sonuç olur. Biz belediye olarak birçok yardımda ve destekte bulunuyoruz bulunmaya da devam edeceğiz. Teşkilatlarımız zaten birlikte çalışıyorlar, mücadele veriyorlar ancak insanlarla birebir görüşmek için bire bir diyalog kurmak için mücadele etmeliyiz. Ben 24 Haziran’da Cumhurbaşkanımıza vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

“MÜCAHİT BAŞKANI TANIMAKTAN ŞEREF DUYUYORUZ”

AK Parti Karakoçan İlçe Başkanı Ayhan Akbaba ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti şöyle dile getirdi:

Mücahit Başkanımız ile tanıştığımız günde bugüne çok iyi diyalog halindeyiz, başkanımız bende çok güzel bir iz bıraktı. Mücahit Başkanımızın her sorunumuzla yakından ilgilenmesi, sıcak tebessümü bizleri hakikaten çok memnun ediyor, kendilerine teşekkür ediyorum. Karakoçan’a bugüne kadar belediye olarak ve projelerinizle destek verdiniz. Bunun yanında partisel bazda da destekleriniz inkâr edilemeyecek kadar fazladır. O yüzden benim size bakış açım biraz daha farklıdır. Dışarıdan Mücahit başkanı bilirdik, görmek ile tanımak ile gerçekten şeref duyuyoruz. Ziyaretlerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum.

“GECE SAAT 23’TE ÇAĞIRIN GELİRİM”

AK Parti Karakoçan İlçe Başkanı Ayhan Akbaba’ya bu güzel ifadelerinden dolayı teşekkür eden Başkan Yanılmaz, “Gece saat 23’te deseniz ki başkanım Karakoçan’da size ihtiyaç var. Ben o gece burada olurum, gelirim otururuz, birlikte konuşuruz, sabah tekrar işime gider başlarım. Karakoçan hem bir kardeş ilçemiz olarak, hem de önemli bir ilçe olarak buradaki teşkilat çalışmalarında diğer çalışmalarda zaman sınırsız. Her daim çalışıyoruz çalışmalarımıza da devam edeceğiz.” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN