ADEM İkinci Yaz Etkinlikleri Sürüyor

Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi'nin çocuklar için düzenlediği ikinci yaz kampı çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi'nin çocuklar için düzenlediği ikinci yaz kampı çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

ADEM’in ikinci yaz kampı etkinlikleri kapsamında öğrenciler Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakım Evi’ni ziyaret ettiler.

Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakım Evi’nde bulunan hayvanlarla ilgilenen öğrenciler daha sonra günün anısına hastane duvarına resim çizerek yaz tatilini dolu dolu geçirmeyi sürdürdüler.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan resim öğretmeni Mehmet Sağlam, ADEM tarafından gerçekleştirilen yaz çocuk kamplarının çok güzel bir etkinlik olduğunu çocukların zamanlarını verimli geçirdiklerini belirterek katkılarından dolayı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür etti.

ADEM sorumlusu Ayşe Keskin ise çocukların hem sosyal hem de psikolojik hayatlarına katkı sunduklarını belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü.”Yaz Çocuk Kampı” etkinlikleri kapsamında Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakım Evi’ni çocuklarla beraber ziyaret ettik. Öğrencilerimiz tedavisi süren hayvanlarımız hakkında ve hastane hakkında yetkililerden bilgiler aldılar ayrıca bakım evinde bulunan kedi ve köpekleri sevdiler. Resim öğretmenimiz ile bugünün anısına çocuklar hastane duvarına resim çizdiler. Yaz Çocuk Kampı etkinliklerimiz dolu dolu geçiyor. Ben bizlere ve çocuklarımıza bu etkinliklerin yapılmasında emeği olan çok büyük katkıları olan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ediyorum.”

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN