AK Parti Heyeti Tunceli'de

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta ve Kamu Başdenetçisi Av. Şeref Malkoç ile birlikte Tunceli'de bir dizi temaslarda bulundu.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta ve Kamu Başdenetçisi Av. Şeref Malkoç ile birlikte Tunceli’de bir dizi temaslarda bulundu.

Tunceli Valiliği, Tunceli Üniversitesi Rektörlüğü, AK Parti Tunceli İl Başkanlığı ve Tunceli Cemevi ziyaretleri ile devam eden programda şehrin kalkınması adına daha farklı neler yapılabilir konusunda istişareler gerçekleştirildi. Tunceli halkının birebir görüş ve taleplerinin dinlendiği gezi kapsamında AK Parti Tunceli İl Başkanlığında birde buluşma programı düzenlendi.

Programda konuşan AK Parti Tunceli İl Başkanı Fatih Tek, illerine gerçekleştirilen programın faydalı sonuçlarla neticeleneceğini belirterek AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Leyla Şahin Usta’yı tebrik etti.

USTA: TUNCELİ BİR TURİZM CENNETİ

Tunceli’ye ilk defa geldiğini belirten AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Tunceli’nin doğa harikası bir şehir olduğunu ve doğasıyla, tabiatıyla kendisini adeta büyülediğini kaydetti.

Tunceli’nin küçük olmasına rağmen insanlarının çok sevgi dolu bir yüreğe sahip olduğunu belirten Usta, şehrin kalkınması ve gelişmesi için birçok çalışmayı hayata geçireceklerini ve bundan sonra Tunceli’ye sık sık ziyaret gerçekleştireceğini aktardı. 

Daha sonra Tunceli Cemevi’ne ziyaret gerçekleştiren heyet, vatandaşlarla birlikte hasbihal edip hasret giderdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN