Demirci'den 15 Temmuzun Bilinmeyen Öyküsü

Yazdığı kitaplar ve gerçekleştirdiği konferanslarla büyük kitlelere ulaşan Araştırmacı - Yazar Dr. Senai Demirci 15 Temmuz'un bilinmeyen öyküleri konferansıyla Elazığ'a gelecek. 

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Yazdığı kitaplar ve gerçekleştirdiği konferanslarla büyük kitlelere ulaşan Araştırmacı - Yazar Dr. Senai Demirci 15 Temmuz’un bilinmeyen öyküleri konferansıyla Elazığ’a gelecek. 

Belediye Kültür Merkezi'nde 13 Temmuz Cuma günü saat 20’de düzenlenecek konferansta Demirci, hain girişim sonrasında şehadet şerbetini içen kahramanları anlatarak nur yüzlü şehitleri yâd edecek.

Bir milletin yeniden şahlanışının konu edildiği 250 Yüz isimli kitabını da imzalayacak olan Demirci’nin konferansına tüm hemşerilerimizin davetli olduğunu ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, açıklamasında şunları söyledi:

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Dr. Senai Demirci’nin katılımıyla gerçekleşecek konferansta hain darbe girişiminde şehit olan yiğitleri yad edeceğiz. Bir milletin yeniden uyanışına vesile olan 15 Temmuz’u unutmadık ve unutmayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle o karanlık gecede şehadet şerbetini içen aziz şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnetle yad ediyor, 15 Temmuz gazilerini de hayırla anıyoruz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN