Elazığlılardan Bekir Develi'ye Büyük İlgi

Haber detayları için tıklayın.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Kültürel faaliyetlere son hız devam eden Elazığ Belediyesi, bu kez de TRT ekranlarında düzenlediği programlarla tanınan Bekir Develi'yi misafir etti.

Bu akşam saat 19.00'da Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Hikâyelerle Anadolu İrfanı' adlı programa, Bekir Develi, Elazığ Belediye Başkan Vekili Yusuf Dumandağ, Elazığ Belediyesi Kültür Müdürü, STK üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan  Elazığ Belediye Başkan Vekili Yusuf Dumandağ, ünlü isim Bekir Develi'yi Elazığ'da konuk etmekten duyduğu mutluluğu dillendirerek, Develi'ye teşriflerinden dolayı teşekkür etti. 

Dumandağ'ın yaptığı konuşmanın ardından sahneye çıkan Develi, sözlerine Elazığ'ı ne kadar çok sevdiğini anlatarak başladı. Soğuk hava şartları altında programa gelen vatandaşlara teşekkür eden Develi, programı interaktif olarak gerçekleştirdi. 

Anadolu'da yaptığı programlardan örnekler vererek konuşmasına devam eden vatandaşların büyük sevgi ve ilgi gösterdiği ünlü isim, salondakileri mizahi anlatımıyla bol bol güldürdü. Develi, anılarından ve Anadolu insanının nevi şahsına münhasır özelliklerinden bahsederek ortama renk kattı. 

Salonda bulunan seyircilere işaret eden Develi, "Uzun zamandır bu kadar pür dikkat dinleyen topluluk görmedim. İlginiz için çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Program, yaklaşık 2 saat süren konuşmanın ardından,  Belediye Başkan Vekili Dumandağ tarafından  Develi'ye plaket takdim edilmesi ile sona erdi.  

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN