Fırat EDAŞ'tan Baskil'de Yenileme Çalışması

Fırat EDAŞ Elazığ İl Müdürlüğü hizmet bölgesinde yer alan Baskil İlçesi, Konalga Köyünde AG Hat yenilemesi ve ilave trafolarla kapasite artırılması için 900 Bin TL'lik yatırım çalışması yapıldı.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Fırat EDAŞ Elazığ İl Müdürlüğü hizmet bölgesinde yer alan Baskil İlçesi, Konalga Köyünde AG Hat yenilemesi ve ilave trafolarla kapasite artırılması için 900 Bin TL’lik yatırım çalışması yapıldı.

Fırat EDAŞ Kurumsal İletişim Yöneticiliği tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, "2018 yılı yatırım çalışmaları kapsamında tesisi gerçekleştirilen Baskil İlçesi, Konalga Köyüne ait elektrik şebekelerinin yenilenmesi ve kapasitelerinin arttırılması amacıyla 7.000 mt’lik alçak gerilim şebekesi, 200 mt orta gerilim şebekesi ve 100 kVA gücünde 2 adet trafo tesis edilerek toplam 900 bin TL’lik yatırım çalışması gerçekleştirdi.

Elektrik dağıtımında kaliteli ve kesintisiz hizmet sağlamak, artan elektrik tüketiminde ihtiyaçları karşılayabilmek adına mevcut şebekelerin yenilenmesi ve kapasitelerinin arttırılması için yapılan yatırımlar önem taşımakta olup bu çalışmalar planlı olarak devam edecektir" denildi. 

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN