Gündem

Gündem Haberleri

Elazığ'da sokağa çıkma kısıtlaması

Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında devam eden hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması ile Elazığ'da cadde ve sokaklar sessizliğe büründü.

Hediye Karavanı'nın durağı Elazığ oldu

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu iş birliğiyle hazırlanan 'Hediye Karavanı Yollarda' tırının durağı Elazığ oldu.

Elazığ Orman Bölge Müdürü Çetiner, yıl boyunca yaptıkları çalışmaları anlattı

Elazığ Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner, yıl boyunca yaptıkları çalışmaları aktardı.

Elazığlı iş adamı, öğrencilere destek için 100 adet tablet bağışladı

İstanbul'da yaşayan Elazığlı iş adamı Ferhat Dağ, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın öğrenciler için başlattığı kampanyaya destek olarak 100 adet tablet bağışladı.

Sokağa çıkma kısıtlamasında sokak hayvanları unutulmadı

Elazığ'da korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında sokak hayvanları unutulmadı, belediye ekipleri tarafından kentin farklı noktalarına mama ve su bırakıldı.

Elazığ'da evi yanan yaşlı çifte destek

Elazığ'da evleri yanan yaşlı çift için konteyner kent desteğinde bulunulurken, belediye tarafından da tüm ihtiyaçları karşılandı.

Jandarmadan Harput'ta drone'lu denetim

Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında devam eden hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması ile sessizliğe bürünen Elazığ'ın tarihi Harput Mahallesinde jandarma ekipleri drone ile denetim yaptı.

Elazığ'da kısıtlama sessizliği

Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında devam eden hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması ile sessizliğe bürünen Elazığ'da cadde ve sokaklar boş kaldı. Polisin kent merkezi ve ana yollarda yaptığı uygulamalarda ise araçlarıyla dışarı çıkanlar tek tek kontrol edilmeye başlandı.

Elazığ'da 56 saatlik sessizlik başladı

Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında devam eden hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması ile Elazığ'da cadde ve sokaklar sessizliğe büründü.

Elazığ'da 250 depremzede daha çekilen kura ile yeni konutlarına kavuştu

Elazığ'da 24 Ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası Yazıkonak beldesinde 381 konutun yapımı tamamladı. Beldede hak sahibi olan 250 depremzede yapılan kura ile yeni konutlarına kavuştu.

Muhtar, bir yıllık maaşının yarısını çocuklar ve sokak hayvanları için bağışladı

Elazığ'da bir köy muhtarı,bir yıllık maaşının yarısını ihtiyaç sahibi öğrenciler ve sokak hayvanlarına harcanması için bağışladı.

Elazığ'da 'Kış Tedbirleri' toplantısı

Elazığ'da kış mevsiminde alınacak trafik tedbirleriyle ilgili toplantı yapıldı.

Elazığ'da eller semaya açıldı, 'yağmur' duası edildi

Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da cuma namazının farzından sonra yağmur duası yapıldı.

Elazığ Belediyesi'nden esnaf, öğrenci ve iş yerleri kapanan çalışanlara destek

Elazığ Belediyesi tarafından ikinci pandemi dalgası nedeniyle esnaftan, iş yerleri kapananlara, ihtiyaç sahibi öğrencilerden, servis sürücülerine kadar bir çok kesimi kapsayan destek paketinin hayata geçirildiği bildirildi.

Palu'da ihtiyaç sahiplerine 'Mağaza' ve 'Sosyal Market'

Elazığ'ın Palu ilçesinde ihtiyaç sahipleri için Türk Kızılayı tarafından giyim mağazası ve sosyal market kuruldu.

Pandemi ile birlikte talepler değişti, balıklar pişirilerek evlere servis edilmeye başlandı

Elazığ'da Koronavirüs (Covid-19) ve kış mevsimiyle birlikte balık tüketimi normalin üzerinde artış gösterdi. Vatandaşlar yoğun olarak balık almaya gelirken, bazı balıkçılar da gelen talep üzerine balık tava yapıp evlere göndermeye başladı.

Akaryakıt tankına düşen kedi, zeytinyağı ile 2 saatte temizlendi

Elazığ'da akaryakıt tankına düşen ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarılan kedi, 15 kilogram zeytinyağ ile 2 saat süren çalışma sonucunda temizlenip bakıma alındı.

DSİ'nin Elazığ yatırımları değerlendirildi

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç'un başkanlığında,Devlet Su İşleri'nin (DSİ) Elazığ yatırımları değerlendirme toplantısı yapıldı.

Kalp krizi geçiren Şehit Fethi Sekin'in babası anjiyo oldu

Şehit polis memuru Fethi Sekin'in babası Mehmet Zeki Sekin,geçirdiği kalp krizi sonrası anjiyo oldu,kendisi durumunun iyi olduğunu bildirdi.

Toplam 5348 haber.