Gündem

Gündem Haberleri

Elazığ'da depremde hasar alan orta hasarlı bir bina tahliye edildi

Elazığ'da daha önce depremde hasar gören 5 katlı bir binanın yeni depremde kolonlarında hasar olduğunun bildirilmesi üzerine ekipler çevre güvenliği alarak, apartman sakinlerini tahliye etti.

Vali Yırık: 'Ağır yaralı olan vakamız yok, tespit ve taramalarımız yüzde 90 oranında'

Elazığ'da meydana gelen 5.3 büyüklüğündeki deprem sonrası il protokolü depremin merkez üssü Kavaktepe köyünde incelemelerde bulundu.

Elazığ'da bazı evler hasar gördü, sokağa çıkma kısıtlamasına esneklik sağlandı

Elazığ'da sabah meydana gelen depremde bazı evler hasar görürken, depremin ardından sokağa çıkma kısıtlamasına esneklik sağlandı.

Elazığ'da depremi yaşayan vatandaşlar korku dolu anları anlattı

Elazığ'da sabah saatlerinde meydana gelen 5.3 büyüklüğündeki depremi yaşayan vatandaşlar korku dolu o anları anlattı.

Elazığ Valisi Erkaya Yırık: 'Depremde şu ana kadar ciddi bir olumsuzluk yok'

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, meydana gelen depremde şu ana kadar ciddi bir olumsuzluk yaşanmadığını belirterek, 15 civarında bayılma, merdiven çıkışında panik halinde burkma gibi vakalar var. Onların da hastanede tedavisi devam ediyor' dedi.

Elazığlılar yaşadıkları korkuyu anlattı

Elazığ'da meydana gelen 5.3 büyüklüğündeki depremden sonra bir süre panik yaşandı. Panik havasının bitmesinin ardından vatandaşlar yaşadıkları korkuyu anlattı.

Elazığ'da 5.3 büyüklüğünde deprem

Elazığ'da 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremle ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şu ana kadar olumsuz bir durum yok. Tüm ekiplerimiz sahada taramalarına devam ediyor dedi.

Elazığ'da 5.3 büyüklüğünde deprem

Elazığ'da 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Kovancılar'da depremde hasar alıp yıkılan, cami için istişare toplantısı

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde deprem de ağır hasar alıp yıkılan caminin yerinde yapılacak projesi ile ilgili istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Elazığ'da sokağa çıkma kısıtlaması

Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında devam eden hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması ile Elazığ'da cadde ve sokaklar yine sessizliğe büründü.

Elazığ'da 111 konut daha sahibini buldu

Elazığ'da 24 Ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası yapımı tamamlanan Akçakiraz beldesindeki 111 konutun kurasının bugün çekilmesiyle teslim edilen konut sayısı bin 110 oldu.

Elazığ'da özel eğitim kurumları istişare toplantısı

Elazığ'da özel eğitim kurumlarının temsilcileri sektörün içinde bulunduğu sorunları istişare edip dernekleşme kararı aldı.

Elazığ'da çölyak ve PKU hastalarına destek

Elazığ'da korona virüsten dolayı alınan tedbirler kapsamında evlerinden çıkamayan çölyak ve PKU hastalarına Çölyak ve Glütensiz Beslenme Derneği tarafından glütensiz gıdaların bulunduğu koliler dağıtıldı. Şirketlerin glütensiz ürünlerde uyguladıkları fahiş fiyatların düşürülmesi gerektiğini belirten Dernek Başkanı Rıdvan Fırat, bir glütensiz ekmek fiyatının 14 lira olduğunu aktardı.

FKA'nın Aralık ayı toplantısı video konferansla yapıldı

Fırat Kalkınma Ajansı'nın (FKA) Aralık ayı toplantısı Korana virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında video konferans yöntemiyle gerçekleştirildi.

Jandarma en uzun gecede de görevde

Yılın 365 günü 7 gün 24 saat görevinin başında olan jandarma timleri yaptıkları çalışmalarla huzur ve güven verirken, en uzun gecede de görevinin başından ayrılmadı. Elazığ'da jandarma timleri sokak hayvanlarını unutmayarak belirledikleri noktalara mama bıraktı.

Bu ilçede maskeler drone ile dağıtılıyor

Elazığ'ın Ağın ilçesinde korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan hafta sonu kısıtlaması nedeniyle maskeler, drone ile vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılıyor.

Milletvekili Sermin Balık'ın Covid-19 testi pozitif çıktı

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık'ın korona virüs (Covid-19) testi pozitif çıktı.

Covid-19'a yenik düşen SGK Elazığ İl Müdürü Tuncer son yolculuğuna uğurlandı

Korona virüs (Covid-19) nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Elazığ İl Müdürü Ayhan Tuncer, son yolculuğuna uğurlandı.

Elazığ'da pandemi nedeniyle iş yerleri kapanan esnaf çifte destekten yararlanacak

Hem depremi hemde pandemi sürecini yaşayan Elazığ'da zor günler geçiren esnafların destek olmak için Esnaf Destek Paketi açıklayan Belediye Başkanı Şahin Şerioğulları,Elazığımız hem bizlerin açıklamış olduğu paketten hem de cumhurbaşkanımızın açıkladığı paketten faydalanarak depremin ve pandeminin etkilerini en az şekilde hissedecektirdedi.

Toplam 5348 haber.