Gündem

Gündem Haberleri

İlk karne şehit babaya

Hakkari'de 2016 yılında şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Muammer Faruk Salgar'ın anaokulunda eğitim görmeye başlayan 5 yaşındaki oğlu Halil Eymen, karnesini alır almaz babasının mezarına götürdü.

Elazığ Depreminin Ardından Devlet Desteği 7 milyara Ulaştı

Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik depremin yıl dönümüne günler kalırken, şu ana kadar depremzedelere 1 milyar lirası ayni ve nakdi yardım olmak üzere konutlar ve faizsiz kredilerle 7 milyar liralık destek sağlandığı bildirildi.

Coğrafi İşaretler Çalışma İstişare Kurulu İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Elazığ TSO bünyesinde kurulan ve temel hedefi ilin değerlerinin korunması için Coğrafi İşaret Tescili yapılacak ürünleri belirleyerek bu konularla ilgili çalışmaları yapmak olan Elazığ TSO Coğrafi İşaretler İhtisas Çalışma Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi.

BAŞKAN ÖZDOĞAN: “ESNAFIMIZIN DAYANACAK GÜCÜ KALMADI”

Elazığ Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan, pandemi süreci nedeniyle kapalı işletmeler nedeniyle esnafların, dayanacak gücünün kalmadığını ifade ederek gerekli tedbirlerin alınarak işletmelerin biran evvel acıkması gerektiğini ifade etti.

İhracatı Geliştirme Temalı İşbirliği ve Koordinasyon Toplantısı Düzenlendi

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) koordinasyonunda Manama Ticaret Müşaviri Doç. Dr. Güzin Bayar’ın katılımıyla “İhracatı Geliştirme Temalı İşbirliği ve Koordinasyon” toplantısı düzenlendi.

Elazığ depreminin 1. yılına doğru

Elazığ'da Vali Erkaya Yırık ile Milletvekilleri, 24 Ocak tarihinde meydana gelen 6.8'lik depremde hayatını kaybedenlerin ailelerini taziye ziyaretimde bulundular.

Konteyner Kentteki Depremzedelere Destek

Elazığ'da meydana gelen depremin ardından geçici barınma merkezi olarak kurulan konteyner kentlerde kalan ailelere battaniye, maske ve internet kartı gibi çeşitli desteklerde bulunuldu.

Vali Erkaya Yırık, dereceye giren gençlere ödüllerini verdi

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, 'Gençler Arası Şiir Okuma Yarışması' kapsamında dereceye giren gençlere ödüllerini verdi.

TOBB DİJİTALLEŞME FUARI 26 OCAK’TA BAŞLIYOR

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), pandemi süreci ile birlikte daha da önem kazanan dijitalleşmeyi ve bu alandaki gelişmeleri KOBİ’lere aktarabilmek için 26-27 Ocak 2021 tarihlerinde Dijitalleşme Sanal Fuarı düzenleyecek. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu girişimcilerin dijitalleşen yeni dünyaya uyum sağlamalarını kolaylaştırmak istediklerini söyledi. Katılımın ücretsiz olacağı sanal fuarda, stant sahipleri ile yazılı, sesli ve görüntülü olarak iletişime geçilebilecek.

Rektör Göktaş Elazığ TSO Yönetimiyle bir araya geldi

  Fırat Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Fahrettin Göktaş Elazığ TSO’yu ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan ve Elazığ TSO Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi. Ziyarette 2021 yılında Elazığ TSO ile Fırat Üniversitesinin müşterekliğinde yapılacak çalışmalar da masaya yatırıldı.

Ak Parti heyetinden Elazığ TSO’ya ziyaret

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut ve Sermin Balık ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Elazığ TSO’yu ziyaret ederek Başkan Asilhan Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldiler.

Fırat Üniversitesi' nden Kar Manzaraları

Fırat Üniversitesi Kampüsünde Kartpostal gibi görüntüler kaydedildi.

Vali Erkaya Yırık'tan mahalle ziyareti

Elazığ Valisi Erkaya Yırık,Aksaray mahallesinde ziyaretlerde bulunup, vatandaşları dinledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin: 'Bu yılın ortasında bütün konutları Elazığlı hak sahipleri kardeşlerimize teslim edeceğiz'

Elazığ'da partisinin kongresinde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, Depremzedeler için proje bedeli 5 milyar lirayı bulan 20 bin 118 konutun inşasına hemen başladık. inşallah, bu ayın sonunda 8 bin konutu hak sahiplerine teslim edeceğiz ve bu yılın ortasında bütün konutları Elazığlı hak sahipleri kardeşlerimize teslim etmiş olacağız dedi.

Aracın çarptığı köpeği, jandarma hayvan hastanesine ulaştırdı

Elazığ'da jandarma ekipleri, araç çarpması sonucu yaralanan köpeğe sahip çıkıp, hayvan hastanesine ulaştırdı.

FKA’dan Proje Yararlanıcılarına Online Eğitim

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından 2020 Yılı Turizm ve Sanayinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında destek almaya hak kazanan proje yararlanıcılarına proje uygulama süreci ile ilgili online eğitimler verildi.

Elazığ'da Tilki Şehre İndi

Elazığ'da bir tilki kent merkezinde site bahçesine kadar indi. O anlar ise hayvanı fark eden bir vatandaş tarafından görüntülendi.

Elazığ'da 4.1 Büyüklüğünde Deprem

Elazığ'da 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Dr. Ahmet Tevfik Ozan, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi emekli öğretim üyesi ve Türk Edebiyatı Şairi Dr. Ahmet Tevfik Ozan geçirdiği kalp krizi sonucu 68 yaşındaki hayatını kaybetti. Ozan, bugün son yolcuğuna uğurlandı.

Toplam 5344 haber.