Gündem

Gündem Haberleri

Arıcılar Birliği Başkanı Canbay, 'Arıcılığın resmi meslek statüsü kazanması tüm üreticileri sevindirdi'

Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği'nin girişimleri ile arıcılığa meslek statüsü kazandırıldığını belirten Elazığ Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Fırat Canbay, 'Arıcılığın geleceğini korumak ve arıcılık mesleğinin prestijini yükseltmek adına olumlu bir gelişme olarak görmekteyiz. Tüm üreticilerimiz sevinçle karşıladı' dedi.

Başkan Şerifoğulları, 'Modern bir şehir inşa hedefiyle çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz'

Birçok mega çalışmalar devam ederken şehre iki kent meydanı kazandıracaklarını belirten Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Her alanda gelişmiş modern bir şehir inşa hedefiyle, daha kaliteli yaşanabilir bir Elazığ için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz' dedi.

Rektör Göktaş, öğretim üyeleriyle bir araya geldi

Fırat Üniversitesi (FÜ) Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, hastanede görev yapan öğretim üyeleriyle bir araya geldi.

Şehit Fethi Sekin külliyesi bu yıl inşa edilecek

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada,projesi hazır olan Fethi Sekin Külliye inşasına ilişkin ihalenin 2021 yılı içerisinde yapılarak inşa çalışmalarının yıl içerisinde tamamlanmasının planlandığı bildirildi.

Maden ocağındaki kazada hayatını kaybeden kuzenlerin son görüntüleri ortaya çıktı

Elazığ'da bir maden ocağında yaşanan asansör kazasında hayatını kaybeden 2 kuzenin maden ocağında çekilmiş beraber türkü söylerken görüntüleri ortaya çıktı.

FÜ ile Orman Bölge Müdürlüğü arasında iki protokol imzalandı

Fırat Üniversitesi (FÜ) Rektörlüğü ile Orman Bölge Müdürlüğü arasında iki protokol imzalandı.

Depremzede çocuklar sinema keyfi yaşadı

Elazığ'da yaşanan depremin ardından kurulan konteyner kentte yaşayan çocuklar pandemi tedbirleri çerçevesinde sinemaya götürüldü.

Kalbine yenik düşen Şehit Barak, son yolculuğuna uğurlandı

Görevi başında kalp kiriz geçiren ve kaldırıldığı hastanede şehit olan 30 yaşındaki polis memuru Emrah Barak'ın naaşı memleketi Elazığ'da son yolculuğunda uğurlandı.

FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. FAHRETTİN GÖKTAŞ’IN, REGAİP KANDİLİ MESAJI

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Baskil Kaymakamı Yılmaz, gazileri evinde ziyaret etti

Elazığ'ın Baskil İlçesi Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, gazileri evlerinde ziyaret etti.

Soğuğa aldırmadan giysilerini çıkartıp kick boks yaptılar

Kar yağışının etkili olduğu Elazığ'da kick boks tutkunu ve sporcusu iki arkadaşın giysilerini çıkartıp evlerinin önünde antrenman yapması dikkat çekti.

Elazığ'da yeni nesil '112 Acil Çağrı Merkezi' hizmete girdi

Yaklaşık 3 yıl önce yapımına başlanan ve yapımı tamamlanan yeni nesil '112 Acil Çağrı Merkezi' hizmete girdi. Tüm kurum ve kuruluş acil numaralarının '112' acil çağrı numarası çatısı altında toplantısı tek numara sistemi ile aynı zamanda Almanca, İngilizce, Arapça ve Rusça dillerine çağrı hizmeti de verileceği bildirilirken, çağrı ile birlikte konumunun da sisteme düşeceği aktarıldı.

Elazığ'da acemi erler yemin etti

Elazığ'da vatani görevini yapan acemi erler, düzenlenen törenle yemin etti.

'Vali Amca' ile görüşen minik kızın mutluluk gözyaşları

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, bir program çıkış kendisini görüp 'Vali Amca' diye seslenen iki kardeşle sohbet edip hediyeler verdi bir de istekleri üzerine annelerini telefonla arayıp görüştü. O anlarda ise kardeşlerden biri mutluluk gözyaşı döktü.

Cumhurbaşkanından talepte bulunan kadınları, Vali misafir etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talepte bulunan kadınları makamında ağırlayan Vali Erkaya Yırık, onların isteklerini dinledi. Oğlu için iş istediğini aktaran ve sosyal medyada heyecanla dile getirdiği talebini farklı amaçla kullananlara tepki gösteren 2 çocuk annesi Bedriye Fırat ise, 'Cumhurbaşkanımız yanıma geldi. Oğlumun işi yoktu ben de iş talebinde bulundum. Benim bir ihtiyacım yok, kocam emekli ve çok şükür evim de var. Çoğu dün yanlış anlamış. Allah cumhurbaşkanımızdan razı olsun, aç değilim açıkta değilim' dedi.

Hafız Abdullah Nazırlı'dan geriye kalan eserler vakfa ve Millet Kütüphanesi'ne gidecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cenaze namazına katıldığı Elazığ'ın kanaat önderi 107 yaşındaki Hafız Abdullah Nazırlı'nın yazdığı 99 kitap adına açılan vakfa, evindeki diğer yüzlerce kitap ise Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'ne bağışlandı. 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın da Nazırlı'nın talebesi olduğu öğrenildi.

Hafız Abdullah Nazırlı defnedildi, kabri ziyaretçi akınına uğradı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cenaze namazına ve defnine katıldığı Elazığ'ın kanaat önderi 107 yaşındaki Hafız Abdullah Nazırlı'nın kabir ziyaretçi akınına uğradı. Vatandaşlar ve yetiştirdiği hafızlar, kabri başında Kur'an-ı Kerim okuyarak dualar etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hafız Abdullah Nazırlı'nın cenaze namazına katıldı

Vefat eden Elazığ'ın kanaat önderi 107 yaşındaki Hafız Abdullah Nazırlı için cenaze törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uzun zamandır hocamızı tanıyoruz. Binlerce hafız yetiştirmek suretiyle bizim her şeyimiz Kitabullahımızın korunmasına görevli olacak hafızları yetiştirmiş olması tabi her yiğidin karı değil. Böyle bir görevi ifa etmek büyük bir fazilet erbabının işidir dedi.

Elazığ'ın kanaat önderi Hafız Abdullah Nazırlı için cenaze namazı

Dün vefat eden Elazığ'ın kanaat önderi 107 yaşındaki Hafız Abdullah Nazırlı'nın bugün İzzetpaşa Camii'nde kılınacak cenaze namazına Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bazı bakanlar katılacak.

Toplam 5344 haber.