Gündem

Gündem Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ' a Geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hafız Abdullah Nazırlı'nın cenaze törenine katılmak üzere bugün Elazığ' a geliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaret ettiği kanaat önderi Hafız Abdullah Nazırlı hayatını kaybetti

Elazığ'ın kanaat önderlerinden 107 yaşındaki Hafız Abdullah Nazırlı hayatını kaybetti.

Elazığ'da 167 hak sahibi kurayla evlerine kavuştu

Elazığ depremi sonrası iki mahalledeki kentsel dönüşümden hak sahibi olan 167 kişi daha çekilen kura ile evlerine kavuştu.

HDP'li meclis üyesi resmi mühürlü belgeleri çoğalttı, ortalığı karıştırdı

Elazığ'da Karakoçan Belediyesi Denetim Komisyonu'nda görevli HDP Grubu Meclis üyesi tarafından resmi mühürlü belgeler zorla alınıp çoğaltılınca ortalık karıştı. Diğer grup üyeleri ile HDP'li üye arasında yaşanan gerginlik güvenlik kameralarına yansıdı.

BAŞKAN ÖZDOĞAN: “MAHALLİ SANATÇILARIMIZA DESTEK OLMALIYIZ”

Elazığ Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan mahalli sanatçıları ağırladı. Ziyarette açıklamalarda bulunan Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan, pandemi sürecinde mahalli sanatçıların çok etkilendiğini ifade ederek mutlaka sanatçılarımızın bu zorlu süreçte desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Medical Park Elazığ Hastanesi Genel Müdürü Kurtar: 'Hentbol takımımızı her zaman desteklemeye devam edeceğiz'

Elazığ'ı Süper Lig'de temsil eden kadın hentbol takımının kulüp başkanı ve oyuncularını hastanede ağırlayan Medical Park Elazığ Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ahmet Sedat Kurtar, 'Uzun yıllardan beri desteklediğimiz ve başarılarını alkışladığımız kadın hentbol takımına geçmişte olduğu gibi gelecekte de en iyi şekilde sponsor ve bir taraftar olarak desteklemeye devam edeceğiz' dedi.

Elazığ'da 'Sağlık Turizmi Eylem Planı' toplantısı

Elazığ'da sağlık turizmini geliştirme çalışmalarını koordine etme amacıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Erkaya Yırık'tan 'Elazığ'ın geleceğine birlikte karar verelim' anketi

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, kentin sorunlarının tespit edilmesi ve birlikte karar verilmesi için anket çalışmayı başlattıklarını sosyal medya hesabından duyurdu.

Elazığ'da Kiralık ve Satılık Ev Fiyatları Düştü

Elazığ'da geçtiğimiz yıl meydana gelen deprem sonrası fırsatçıların fahiş oranda arttırdığı kiralık ev fiyatları, kentte 1 yıl içinde binlerce konutun yapılmasıyla hızla düştü. Daha önce bin 500-2 bin TL arasında değişen kira fiyatları 800 ile bin TL'ye kadar geriledi.

Gençler 'Kardeşlik Üşümesin' Dedi, Topladıkları Kıyafetleri İdlib'e Gönderdi

Elazığ'da Gençlik Merkezi'nde gönüllü olarak görev yapan Fırat Üniversitesi öğrencileri Kardeşlik Üşümesin diyerek bakanlığın 'Kardeşlerin ısınır, dünya ısınır' projesine destek verip topladıkları koli koli yardımları İdlib'e ulaşması için gönderdi.

Elazığ'da Çocuklara Özel Etkinlik

Elazığ'da Belediye Kadın Yaşam Merkezi'nde yetim çocuklara özel etkinlik düzenlendi.

Bu Serçe'ye 100 Bin TL Verdiler, Satmadı

Elazığ'da star stop çalışma sistemi ve LCD ekranla modernleştirilmiş tüm paçaları orijinal olan ve 58 bin kilometrede bulunan 30 yaşındaki Serçe'ye 100 bin lira teklif edildi, sahibi satmadı.

Karakoçan Besi OSB İçin Ortak Karar

Elazığ’ın besicilik ve hayvancılıkta en önde gelen ilçelerinin başında yer alan Karakoçan İlçesinde Tarıma Dayalı Besi OSB kurulması hususunda Elazığ TSO Meclis Başkanı Ahmet Yaşar, Tarım ve Orman Bakanlığı Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgeleri Daire Başkanı Deniz Oruç, İl Tarım ve Orman Müdürü Turan Karahan, Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba, Tarım ve Orman Bakanlığı Uzmanları, Elazığ TSO ve Elazığ Ticaret Borsası temsilcileri ve muhtarların katılımı ile yapılan toplantıda alınan karar ile hazırlık süreci başlatıldı.

ELAZIĞ TSO PROJE FİKİRLERİNİZİ BEKLİYOR

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası, başta üyeler olmak üzere, Sivil Toplum Kuruluşları, Kurumlar, Öğrenciler, Paydaşlar ve ilgililerden gelecek projelerin değerlendirilmesi için havuz oluşturdu. Elazığ TSO Web sitesinde Projeler başlığı altında on-line alınan proje önerilerinin il ekonomisine kazandırılması hedefleniyor…

Konuttaki yüzeysel çatlak, çekiç ve beton delici ile kırım yapılarak gösterildi

Elazığ depreminin ardından yapımı tamamlanan ve büyük bir çoğunluğu hak sahibine teslim edilen konutların bodrum katındaki taşıyıcı olmayan yerlerdeki çatlakların, yüzeysel olduğu, beton delici ve çekiçli kırım yapılarak gösterildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gönderdiği mektup 22 yıl sonra ortaya çıktı

Elazığ'da kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Türk Edebiyatı Şairi Dr.Ahmet Tevfik Ozan'a Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cezaevinden gönderdiği mektup 22 yıl sonra ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mektupta, Geçici bir mekandayız. Bunun bizler için anlamlı veya farklı süreç olmasını Rabbimden niyaz ediyorum ifadeleri dikkat çekti.

Yağışlarda normaline göre artış meydana geldi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Resmi Twitter Hesabından, 2021 Ocak ayı alansal yağışların normalleri ve geçen yıl ile karşılaştırılmasını paylaştı.

Kentsel dönüşümle evlerine kavuştular, başkanı davullu zurnalı karşıladılar

Elazığ'da kentsel dönüşüm ile yeni evlerine kavuşan vatandaşlar, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı davul ve zurna ile karşılayarak teşekkür etti.

HALİL SARAÇ ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Elazığ Karayolları Trafik Güvenliği Derneği Başkanı Halil Saraç, 2022 yılında yapılacak Elazığ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Toplam 5344 haber.