İftar Çadırına Yoğun İlgi

Elazığ Belediyesi tarafından Ahmet Aytar Meydanı'nda kurulan iftar çadırında, ramazan ayının bitmesine sayılı günler kala vatandaşların yoğun ilgisi devam ediyor.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediyesi tarafından Ahmet Aytar Meydanı'nda kurulan iftar çadırında, ramazan ayının bitmesine sayılı günler kala vatandaşların yoğun ilgisi devam ediyor. Her gün binlerce vatandaşımızı bir araya getiren iftar çadırında, hemşerilerimiz oruçlarını açtıktan sonra akşamın ilerleyen saatlerine kadar devam eden etkinliklere katılarak on bir ayın sultanı ramazanı dolu dolu yaşıyor.

İLAHİ KONSERLERİNE YOĞUN İLGİ

Tiyatro gösterilerinden yarışma programlarına zengin bir içeriğe sahip iftar çadırında her akşam sahne alan farklı ilahi sanatçıları vatandaşlarımızdan yoğun ilgi görmeyi sürdürüyor. Akşam sahne alan ilahi sanatçısı Lütfullah Coşkun seslendirdiği birbirinden güzel ezgi ve kasidelerle vatandaşlarımızdan beğeni topladı. Sonrasında sahne alan Fatih Çakar ile Bil Kazan programı ise vatandaşlara keyifli anlar yaşattı.

GRUP DİRİLİŞ KONSERİ

Elazığ Belediyesi’nden yapılan açıklamada her gün farklı bir etkinliğin sahnelendiği iftar çadırında 6 Haziran Çarşamba akşamı Grup Diriliş ilahi grubunun sahne alacağı belirtilerek tüm vatandaşlarımızın davetli olduğu kaydedildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN