Kadın Spor ve Sosyal Yaşam Merkezi Açıldı

Elazığ Belediyesi'nin 'Spor Yap Sağlıklı Kal' sloganıyla hayata geçirdiği Kadın Spor ve Sosyal Yaşam Merkezi Sürsürü Mahallesi'nde hizmete açıldı.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediyesi’nin ‘Spor Yap Sağlıklı Kal’ sloganıyla hayata geçirdiği Kadın Spor ve Sosyal Yaşam Merkezi Sürsürü Mahallesi’nde hizmete açıldı.

Açılış törenine Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, TEİAŞ Müessese Müdürü Ahmet Saraç, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülersem Çopur, Sürsürü Mahalle Muhtarı Abdülkerim Sarıaydın, belediye meclis üyeleri, STK il temsilcileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan AK Parti Sürsürü Mahalle Temsilcisi Hakan Özdoğan vatandaşlara ücretsiz spor imkânı sunulduğu için Elazığ Belediyesi’ne teşekkür etti. Belediyenin gerçekleştirdiği hizmetler ile İnsanlara daha sağlıklı ve kolay bir yaşam hazırlandığını belirten Sürsürü Mahalle Muhtarı Abdülkerim Sarıaydın da Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür etti.

Elazığ Belediye Meclis Üyesi Asım Nazırlı ise belediyenin sadece spor alanında değil, ulaşım, eğitim ve kültür-sanat çalışmaları adına da çeşitli hizmetler gerçekleştirdiğini ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diledi.

BAŞKAN YANILMAZ: DEĞİŞEN VE GELİŞEN BİR ELAZIĞ İNŞA EDİYORUZ

Şehri zenginleştirme, geliştirme ve kalkındırma adına sekizinci spor ve sosyal yaşam merkezini Sürsürü Mahallesi’nde açtıklarını belirten Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, özellikle bayanların sosyal yaşama daha rahat katılabilmesi için sürekli farklı projeler geliştirmenin gayretinde olduklarını kaydetti. Elazığ Belediyesi olarak yapmış oldukları çalışmalarda, ana ilke olarak belirledikleri prensiplerin başında vatandaşı hizmete çekmek değil, hizmeti vatandaşın ayağına götürmek geldiğini ifade eden Başkan Yanılmaz, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: “Kültür Park, Cip Barajı Mesire Alanı ve Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanı yaz sezonunda adeta dolup taşıyor. İnsanlarımızın sosyal yaşamını zenginleştirmek için her alanda hizmetlerimiz devam ediyor. 15 Temmuz Spor Salonu, Spor ve Sosyal Yaşam Merkezlerimiz ve çocuklarımıza yönelik gerçekleştirdiğimiz spor dersleri bu şehrin sağlıklı yaşama ve spora ne kadar önem verdiğinin göstergesidir. Bir yenisini eklediğimiz yeni sosyal yaşam merkezimiz de Sürsürü Mahallesine ve hemşerilerimize hayırlı olsun. Sosyal yaşamı zenginleştirmek için çalışmalarımız devam edecek.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN