Mithat Ulaş Yeniden Başkan

Haber detayları için tıklayın.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncuların Esnaf Odası’nın 4. Olağan kurulu yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Tek listeyle gidilen olağan kurulda mevcut Başkan Mitat Ulaş güven tazeledi. Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncuların Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, 308 esnafın oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

Elazığ Esnaf Sanatkarlar Birliği toplantı salonunda gerçekleştirilen olağan genel kurulda esnafların büyük desteğini alan Başkan Ulaş, 4 yıl görev süresince gerçekleştirdiği çalışmaları hakkında bilgiler vererek yeni dönemde de esnaflar için çalışmalına artarak devam edeceğini söyledi.

Tüm esnaflarına şükranlarını sunan Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncuların Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, “Bugün gerçekleştirilen genel kurulumuz öncelikle esnalarımıza ilimize hayırlı olmasına diliyorum. Olağan kurulumuz tek liste olmasına rağmen bugün çok büyük katılım oldu. Genel kurulumuza bizlere destek için oy kullanmaya genel tüm esnaflarımıza çok teşekkür ediyorum.4 yıl görev süremizce yönetim kurulumuzla güzel çalışmalara imza attık. Allah nasip ederse bundan sonrada esnaflarımızın faydasına olan tüm çalışmaların içinde yer almaya devam edeceğiz. Tekraren seçimimiz esnaflarımıza ilimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN