Protokol İmzalandı! İndirimli Kurs Dönemi Başlıyor

Elazığ'da Faaliyet gösteren FMD Eğitim Kurumları ile Elazığ TSO arasında imzalanan protokol ile Elazığ TSO Üyelerinin aile bireyleri indirimli olarak kurs imkanlarından istifade edecek. 

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ’da Faaliyet gösteren FMD Eğitim Kurumları ile Elazığ TSO arasında imzalanan protokol ile Elazığ TSO Üyelerinin aile bireyleri indirimli olarak kurs imkanlarından istifade edecek. 

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan ile FMD Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Murat Döğüş tarafından imzalanan protokol ile Elazığ TSO Üyelerinin aile bireyleri; ilkokul, ortaokul, lise ve mezunların kurs ücretleri yüzde 15 indirimli olacak. Saatlik özel ders ücreti de 80 TL’den 60 TL’ye indirildi. Protokol 01 Haziran 2019 tarihine kadar geçerli olacak olup, kurs ücretleri de 8 taksit halinde ödenebilecek

Hazırlanan protokolü imzalayan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, “Üyelerimizin aile bireylerinin geleceğe hazırlanırken ihtiyaç duymuş oldukları alan yada genel olarak eğitim ihtiyaçlarının karşılanması hususunda ilimizde kendi alanında saygın bir kurum olan FMD Eğitim Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Fethi Murat Döğüş ile bir protokol imzalamış bulunmaktayız. Protokolün hem üyelerimize hem de işletmeye hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

FMD Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Murat Döğüş’te Başkan Arslan’a teşekkür ederek, Elazığ eğitim seviyesinin yükselmesi ve başta çocuklar olmak üzere gençlerin geleceğe daha iyi hazırlanması noktasında bu işbirliğinin önemli yarar sağlayacağını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN