Serdar, Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

İHİK Başkanı ve Elazığ Milletvekili Ömer Serdar Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümünde, tüm emniyet mensuplarına başarılar dileyerek, günlerini kutladı.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

İHİK Başkanı ve Elazığ Milletvekili Ömer Serdar Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümünde, tüm emniyet mensuplarına başarılar dileyerek, günlerini kutladı.

İşte Serdar tarafından yayımlanan kutlama mesajı:

Ülkemizde huzur ve güven ortamının oluşmasını sağlayan, gerektiğinde canını hiçe sayarak, adalet, eşitlik, sabır ve hoşgörü çerçevesinde görevlerini en iyi şekilde yapmak gayretiyle gece gündüz demeden çalışmaktadır.

10 Nisan 1845 yılında kurulan Türk Polis Teşkilatı, gücünü hukuk ve kanunlardan alarak, görevini her zaman fedakârca yapmış, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır. Bu gün Polis teşkilatı 173 yaşındadır. Bu süre aynı zamanda Polis Teşkilatımızın tecrübesinin bir göstergesidir. Polis teşkilatının bu tecrübe ile bundan sonra da görevlerini layıkıyla yapacağına inancımız tamdır.

Türk Polis Teşkilatı, her geçen gün gelişen ve değişen şartlara uyum sağlamakta, ortaya çıkan yeni suç tipleriyle başa çıkabilmek için, sürekli kendisini yenilemekte ve geliştirmektedir. Emniyet Teşkilatımız, kurulduğu günden bu yana mesai mefhumu gözetmeksizin ülkemizin her bir köşesinde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için üstün bir çaba sarf etmekte, sadece adi suçlarla değil, ülkemizi parçalamak, birlik ve beraberliğimize zarar vermek isteyen her türlü terör örgütünün yanında vatan hainleriyle de canları pahasına mücadele yürütmektedir. Emniyet Teşkilatı'mızın ve polislerimizin, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şerefli mâzisinden ve aziz milletinden aldığı güçle topluma güven veren hizmetlerini yüksek bir şuurla ve halkımızla bütünleşerek en iyi şekilde devam ettirecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle gazilerimizi minnetle, şehit polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başında hizmet vermekte olan tüm polislerimize üstün başarılar diliyor ve tüm Emniyet Teşkilatımızın 173. kuruluş yılını kutluyorum.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN