Sağlık

Sağlık Haberleri

Elazığ'da Covid-19 denetimi

Elazığ'da Koranavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında jkent merkezinde denetim gerçekleştirildi.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Eren, Covid-19'a yakalandı

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamer Eren'in Koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Elazığ'da örnek çalışma, plazma bağışları için çağrı merkezi

Türkiye'de ilk kez Elazığ'da Kan Arıyorum Yardımlaşma ve Eğitim Derneği (KAYED) bünyesinde açılan 'Çağrı Merkezi', tüm dünyayı etkisi alan korona virüs (Covid-19) salgınına karşın imnün plazma tedavisi için gerekli kan ihtiyacını karşılamada yardımcı olarak hastaların umudu oluyor.

Elazığ'da jandarmadan Covid-19 denetimi

Elazığ'da jandarma ekipleri, Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında uygulama yaparken, evde izolasyonda olanları da kontrol ediyor.

Vali Yırık denetimde uyardı, izole haldeyken dışarı çıkanlar yurda yerleştirilecek

Korana virüs (Covid-19) denetimlerine katılan Elazığ Valisi Erkaya Yırık uyararak, İzole haldeyken dışarı çıkan vatandaşımız olursa, tespiti halinde alınacak, yurtlara yerleştirilecek orada karantina sürecini geçirmesi sağlanacak. Orada yapmış olduğu tüm masraflar kendisinden de alınacakdedi.

Medical Park Hastanesi ile 2 dernek arasında protokol

Medical Park Elazığ Hastanesi ile 2 dernek arasında sağlık protokolü imzalandı.

'Grip aşısını herkes yaptırabilir'

Grip aşılarının sonbahar aylarında yapılmasını önererek herkesin yaptırabileceğini belirten Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Affan Denk, özellikle korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle risk grubunda bulunanları uyararak tüm dünyayı etkisi altına alan ve hala aşısı bulunmayan Covid-19 için zatürre aşısının önemine dikkat çekti.

Elazığ'da Covid-19 denetimi

Elazığ'da Korana virüs (Covid-19) denetimlerine katılan Vali Vekili Mahmut Şener, vatandaşları maske, hijyen ve mesafe konularında uyardı.

Elazığ 112 Acil Komuta Merkezi, yeni telsiz sistemine geçti

Elazığ 112 Acil Komuta Merkezi, analog sistemden yeni sayısal telsiz haberleşme sistemine geçti.

Elazığ'da Covid-19 denetimleri sürüyor

Elazığ'da Korona virüs (Covid-19) denetimleri kent genelinde aralıksız olarak sürüyor.

Elazığ'da pandemi çağrı merkezi hizmet vermeye başladı

Elazığ'da Korona virüs (Covid-19) pandemisi nedeniyle kurulan ve 24 saat hizmet vermek üzere planlanan çağrı merkezi açıldı.

Covid-19 artınca, Elazığ'da herkes maske takmaya başladı

Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ'da da Korona virüs (Covid-19) vakalarının artması ile birlikte daha önce çok dikkat edilmeyen maske kullanımına vatandaşlar dikkat etmeye başladı.

Ciddiye almıyordu, Kovid-19 olunca herkesi yattığı hastaneden uyardı

Elazığ'da korona virüse (Kovid-19) yakalanarak Fırat Üniversitesinde tedavi altına alınan Mesut Çetin, çektiği video ile hastalığı hiç ciddiye almadığını, yakalanınca ciddiye alınacak bir hastalık olduğunu anlatarak herkesi uyardı.

Covid-19 tedavisi tamamlanan Başkan Şerifoğulları, görevine başladı

Korana virüs (Covid-19) tedavisini ve karantina sürecini tamamlanan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, görevine başladı.

15 yaşındaki ikizleri korona virüs ayırdı

Elazığ'da doğuştan kan pıhtılaşması hastalığı bulunan 15 yaşındaki ikizlerden Osman Koç, korona virüse (Covid-19) yenik düştü.

Elazığ'da Covid-19 denetimleri aralıksız sürüyor

Elazığ'da Korona virüs (Covid-19) denetimleri kent genelinde aralıksız olarak sürüyor.

İl Sağlık Müdürü Polat, 'Devletimiz sağlık alanında dünyaya örnek olmaya devam etmektedir'

Devletin her alanda olduğu gibi sağlık alanında da dünyaya örnek olmaya devam ettiğini belirten İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit Polat, 'Ülkemizin pandemi ile mücadelede araç ve gereç yönündeki donanımlı sağlık alt yapısı büyük takdir almıştır. Hastanelerimizdeki hizmet akışı kesintisiz devam etmektedir. Pandemi ile mücadele yanında diğer rutin hizmetlerimizi de başarılı bir şekilde yürütmekteyiz' dedi.

Elazığ'da Kovid-19'a karşı denetimler yoğunlaştırıldı

Korona virüs (Kovid-19) salgının son iki haftadır artış gösterdiği Elazığ'da polis kent genelinde yoğun denetime başladı.

10 kişide Covid-19 çıkınca muhtar, köyü karantinaya aldı

Elazığ'ın Kovancılar ilçesindeki bir köyde 10 kişinin Korana virüs (Covid-19) testi pozitif çıkınca muhtar köyü karantinaya alarak, girişleri kapattı.

Toplam 1004 haber.