Siyaset

Siyaset Haberleri

Öztürk: İcraatlarımızda Önce İnsan Dedik

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Tahir Öztürk, seçim çalışmaları doğrultusunda Anadolu Alevi Kültür Derneği’ni ziyaret ederek, Dernek Başkanı Ali Çoban ve üyelerle ile bir araya geldi.

Bulut: Bizim İçin Elazığ Üst Kimliktir

AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut Elazığ’da Yaşayan Bakır Madenliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Türkiye Emekliler Derneği Elazığ Şubesi’ni ziyaret etti.

Temizer'den Kamalak'a Ziyaret

MHP MYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Yavuz TEMİZER, Elazığ’a gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Prof.Dr.Mustafa KAMALAK’a hoş geldiniz ziyaretinde bulundu.

Kamalak: Kanı Durdurmak İçin Mücadele Veriyoruz

Elazığ'da milletvekilleri tanıtım programında terör konusuna değinen Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, parti olarak akan kanı durdurmak için mücadele verdiklerini söyledi.

Bulut: Ülkenin Selameti İçin Birlik Zamanı

AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, ülkenin Malazgirt ve Çanakkale’de sergilediği birlik ve beraberliği bugün de ülkenin selameti için sergilemesi gerektiğini söyledi.

Serdar: Sivrice'nin Turizm Potansiyelini Artıracağız

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ömer Serdar, vatandaşların AK Parti kadrolarına duyduğu güven ve inancı 1 Kasım’da etkin bir şekilde sandığa yansıtacağını kaydetti.

Öztürk Ve Açıkkapı Arıcak ve Alacakaya'da

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları Tahir Öztürk ve Ejder Açıkkapı, Arıcak ve Alacakaya ilçelerinde yoğun bir ilgi ve sevgi seliyle karşılandı.

Tunç: Bu Gemi Batarsa Hepimiz Batarız

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Devlet eski Bakanı Ahmet Cemil Tunç ile birlikte Kovancılar ve Karakoçan ilçelerini ziyaret ettiler.

Temizer: Sandıktan Çıkmak Kadar Gönüllere Girmekte Önemli

MHP MYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Yavuz TEMİZER seçim çalışmalarına Kovancılar’da devam etti.

GELDER CHP Heyetini Konuk Etti

CHP Elazığ Milletvekili Adayı ve Genel Başkan Danışmanı Doç. Dr .Fatih GÜRSUL GELDER'e konuk oldu.

Öztürk Oymaağaç Köyü'nde

Oymaağaç Köyü’nü ziyaret eden Öztürk, orcik yapan bayanlarla sohbet ederek, orcik yapım çalışmalarına katıldı.

Açıkkapı: Milletimiz Yeniden Ak Parti Diyecektir

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, yoğun bir şekilde sürdürdüğü seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleriyle devam etti.

Yanılmaz Yurtdışı Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Genel Merkezi tarafından görevlendirildiği 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında gittiği Hollanda’da temaslarına başladı.

Bulut: Yeniden Güçlü Bir İktidarla Buluşacağız

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Metin Bulut, seçim çalışmaları doğrultusunda İzzetpaşa Mahallesi, Kazım Bayer Caddesi esnafını ziyaret etti.

Serdar: Halkımız Kararını Vermiştir

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ömer serdar, “Vatandaşlarımız 7 Haziran sonrası yaşanan sıkıntılardan kurtulmak için büyük bir heyecanla 1 Kasım’ı bekliyor. Halkımız 1 Kasım’da tercihini yeniden istikrardan yana kullanacaktır” dedi.

Ak Parti Adayları İmam Hatiplilerle Buluştu

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında bu kez İmam Hatiplilerle bir araya geldiler.

Bulut Malatya'daki Baskillilerle Buluştu

Metin Bulut, Malatya’da faaliyetlerini sürdüren Yeni Baskilliler Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği ile Baskilliler Sosyal Kültürel Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret ederek, üyelerle bir araya geldi.

Ak Parti Adayı Serdar TRT Haber'e Konuştu

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ömer Serdar, TRT Haber’e seçim çalışmaları ve gündeme özel açıklamalarda bulundu.

Açıkkapı: İlerleyişimizi Durduramayacaklar

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, toplumun her kesiminin ülkenin içinde bulunduğu koşulları değerlendirerek, istikrarın önemini gördüğünü ve 1 Kasım sonrasında Türkiye’nin yeni bir güne uyanacağını kaydetti.

Toplam 1420 haber.