Siyaset

Siyaset Haberleri

Ak Parti Adayı Serdar TGRT Haber'de

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ömer Serdar, TGRT Haber’de yayınlanan Mehmet Aydın ile Gün Biterken programına konuk olarak, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Temizer'den Bakan Yılmaz'a Tepki

Yavuz TEMİZER Başbakan Yardımcısı Cevdet YILMAZ’a ise tepki gösterdi.

Öztürk: Ülkemizin Rotası 2023'e Kilitlendi

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Tahir Öztürk seçim çalışmalarını Organize Sanayi Bölgesini ziyaretiyle sürdürdü.

Görgöze: Egemen Güçlerin Oyunlarını Bozalım

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, diğer partilere mensup Elazığlılara, küresel güçlerin oyununu bozmak için Ak Parti’de birleşme çağrısında bulundu.

Bulut: 1 Kasım Referandumdur

AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, 1 Kasım seçimlerinin, ülkenin geleceğine karar verme noktasında, adeta bir referandum niteliği taşıdığını söyledi.

Serdar: Elazığ Teşvikte Hak Ettiği Yere Gelecek

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ömer Serdar, yeni yasama döneminde teşvik yasasının yeniden düzenleneceğini ifade ederek, “Elazığ yeni düzenlemeyle birlikte teşvik noktasında mevcut dezavantajlı durumundan kurtulacaktır” dedi.

TEMİZER Bakan mı Oluyor?

MHP Elazığ Milletvekili Yavuz TEMİZER ile ilgili bakanlık iddiaları yerel basında ve televizyonlarda konuşulmaya devam ediyor.

Açıkkapı: 2. Yarı Hamlesini Başlatacağız

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırımcılarla bir araya geldi.

Serdar'dan Bahçeli'ye : Kimse Sana İnanmıyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ömer Serdar, gençlerle gerçekleştirdiği buluşmada, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin 7 Haziran sonrası sergilediği duruşu ve bugünkü açıklamalarını karşılaştırarak, “Kimse sana inanmıyor” dedi.

Gürgöze: Elazığ MHP'nin HDP Şantajına Boyun Eğmeyecek

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, son bir haftada MHP kaybederse, HDP gelir şantajıyla AK Parti’ye gelecek oyların engellenmeye çalışıldığını söyledi.

Öztürk: Geleceğimize Sahip Çıkalım

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Tahir Öztürk seçim çalışmaları doğrultusunda, Palu ve Kovancılar ilçesini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

"Kardeşliğimizi Bozmak İsteyenlere Fırsat Vermeyelim"

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, seçim çalışmaları doğrultusunda Karşıyaka Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Ak Parti Milletvekili Adayları Muhtarlarla Buluştu

AK Parti milletvekili adayları, seçim çalışmaları doğrultusunda, muhtarlarla bir araya geldiler.

Temizer'den Ev Hanımlarına Emeklilik Önergesi

MHP MYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Yavuz TEMİZER katıldığı bir televizyon programında, ev hanımlarıyla ilgili olarak başlattığı çalışmayı anlattı.

Bayan Kılıçdaroğlu'ndan Elazığ'a Destek Sözü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu TSO’da “Kadın girişimci sayısının artması ve iş hayatında kadınların rolu, sorunlar ve çözüm önerileri” konulu toplantıya katıldı.

Kadir Nozoğlu: Seçime Hazırız

AK Parti Elazığ İl Teşkilatı seçime sayılı günler kala çalışmalarını şehir genelinde tüm hızıyla sürdürüyor.

Ak Parti Adayları Baskillilerle Buluştu

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ile Milletvekili Adayları Metin Bulut ve Ömer Serdar Baskil’de düzenlenen toplantıda coşkulu bir kalabalıkla buluştu.

Temizer: İstikrar Şantajı Yapanlar 13 Yılda Elazığ'a Ne Yaptılar

MHP Elazığ İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basın toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Bulut: Hayvancılık Yeniden İvme Kazanacak

AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, AK Parti hükümetinin destek ve teşviklerinin Elazığ’da hayvancılığın gelişimine büyük destek sağladığını belirterek, gübre ve yemde KDV’nin kaldırılacak olmasının bu sektörü daha da canlandıracağını söyledi.

Toplam 1420 haber.