Siyaset

Siyaset Haberleri

MHP Startı Elazığ'da Verecek

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, 18 Mart Cumartesi günü Elazığ İstasyon Meydanı’nda düzenlenecek mitingde Elazığ halkına seslenecek.

705 Oy Aldı

DP Genel Başkanı Uysal, 12. Olağan Genel Kurul'da 843 geçerli oyun 705'ini alarak yeniden Genel Başkan oldu. İlimizden de 5 Delegenin katıldığı seçimde hemşehrimiz Mehmet Göktürk, yeniden Genel İdare Kurulu Asıl Üyeliğine seçildi.

AK Parti Arıcak ve Alacakaya'da

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması Kampanya çalışmalarını geçtiğimiz Pazar günü başlatan AK Parti Elazığ İl Teşkilatı, bu kapsamda ilk ziyaretini Arıcak ve Alakacaya ilçelerine gerçekleştirdi.

Başkan Gürgöze'den Ziyaret

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Ak Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze ile birlikte, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın referandum seçim çalışmaları kapsamında 18 Şubat 2017 Cumartesi günü Elazığ’a gelişi ile ilgili istişarelerde bulunmak ve Erdoğan’ın gerçekleştireceği açılışlara davet etmek üzere kişi, kurum ve STK’lara bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Gürgöze'den Mesaj Var...

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze , AK Partinin kuruluşunun 15. Yıl dönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti 15 Yaşında

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, AK Parti Elazığ Milletvekili Ömer Serdar, AK Parti’nin kuruluşunun 15. Yıldönümü münasebetiyle bir açıklama yaptı.

"Bu Kongre Korsandır"

Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde partililer buluştu. İl ve Merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ile belediye ve il genel meclis üyelerinin de yer aldığı yemekte Pazar günü yapılacak kurultay değerlendirmesi yapıldı.

Kaplan'dan Eleştiri

CHP Elazığ il Başkanı Zeki Kaplan, TBMM’de görüşülen Elazığ'ın depremsellik açısından incelenmesi için araştırma komisyonu kurulması talebinin AK Parti milletvekillerinin oyları ile reddedilmesini eleştirdi.

Yeni Başkandan İlk Değerlendirme

Ülkü Ocakları Elazığ İl Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Ali Çiçek, ilk basın açıklamasında yaşanan terör olaylarını kınadı. Bölücülere verilen tavizlerin sonucu olarak neredeyse her gün kan döküldüğünü söyleyen Çiçek yeni görevindeki hedeflerini de anlattı.

Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Başkanı Oldu

Yeni kurulacak hükümette Elazığlı siyasetçiler hangi görevler üslenecek, Elazığ’a bakanlık verilecek mi tartışmaları sürerken, Devlet Eski Bakanı Ahmet Cemil Tunç Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Başkanı oldu. Tunç önceki dönemde ise aynı kurulda üye olarak yer alıyordu.

MHP Yeni Binasında

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MHP'nin kongrelerden kaçan bir parti olmadığını belirterek, dışarıdan birilerinin MHP üzerinden emellerine kavuşamayacağını söyledi.

Yazıkonak'ta Teşkilat Açılışı

Bugün Ak Parti Yazıkonak Belde Teşkilatı’nın açılışı yapıldı. Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Ak Partili 4 milletvekili, Belediye Başkanı, Ak Parti il başkanı ve partilileri buluşturan açılış programında Elazığ ve ülke gündemine dair değerlendirmeler yapıldı.

AK Parti Akçakiraz'da

AK Parti Akçakiraz Belde Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi. Geniş katılımla yapılan toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, sadece ülkenin değil bölgedeki mazlumların da umudu haline gelmiş siyasi bir hareket olduklarını kaydetti.

SP Karakoçan Olağan Kongresi

Saadet Partisi Karakoçan İlçe Teşkilatı Olağan Kongresi gerçekleştirildi. İlçe Başkanı Abbas GÜNAY’ın güven tazelediği kongrede konuşan Saadet Partisi İl Başkanı İbrahim HACIBEKİROĞLU, bölücü terör örgütüne Avrupa Birliği’nin ve hükümetin destek verdiğini de ileri sürerek vatandaşların sinsi bir oyuna karşı karşıya olduğunu iddia etti.

Yeni Başkan'dan Değerlendirme

Bir süredir yönetim boşluğu olan Sivrice AK Parti ilçe başkanlığı görevine, geçtiğimiz Cuma günü atanan AK Parti Sivrice İlçe Başkanı Cemal BABÜR, yeni görevi hakkında açıklamalarda bulundu. BABÜR, ayrım yapmadan herkesi kucaklayarak birlik ve beraberlik içerisinde Sivrice’yi belli bir yere getirmeyi amaçladıklarını ifade etti.

"Ne Yaptı ki" Diyenlere 2 Yılını Anlattı...

Elazığ Belediye Bakanı Mücahit Yanılmaz Göreve gelişinin ikinci yılını bir basın toplantısı ile değerlendirdi.

Meslektaşlarının Gününü Kutladı!

Akparti Elazığ Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi AV. Ömer Serdar yazılı bir açıklamayla Avukatlar gününü kutladı.

Serdar'dan Kutlama Mesajı.

Ak Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı üyesi Ömer Serdar Polis teşkilatının 171. kuruluş yıldönümü ile ilgili bir mesaj yayınladı.

İktidara Gelmek İçin Siyaset Yapmıyoruz!.

Ak Parti Elazığ İl Danışma Meclisi Toplantısı geniş bir katılımla gerçekleşti.

Toplam 1420 haber.