Siyaset

Siyaset Haberleri

Temizer: Kadınlar Kararını Vermiş

İYİ Partiİ’liler Mustafa Cemiloğlu Parkındaki bayramlaşma programında bir araya geldi. 

AK Parti Bayramlaştı

Adalet ve Kalkınma Partisi teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut beraberindeki AK Parti heyetiyle birlikte ilçe ve beldelerde bayramlaşma programlarına katıldı.

Saadetli Adaylar Yurtbaşı'nda

Saadet Partisi Elazığ Milletvekili Adayları seçim çalışmaları kapsamında Yurtbaşı beldesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Bulut Kovancılar'da

Ak Parti Genel Merkez teşkilattan sorumlu Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut seçim çalışmaları kapsamında Kovancılar'ı ziyaret etti. 

İYİ Parti Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

İYİ Parti Milletvekili adayları Yavuz Temizer, Kerim Eflatun, Ali Yücel Uygur, Mustafa Kemal Atikeler ve Enis Giray seçim çalışmalarına devam etti.

Temel Karamollaoğlu Elazığ'a Geliyor

Saadet Partisi Cumhurbaşkanı Adayı ve Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Elazığ’a geliyor.

Yanılmaz'ın Seçim Çalışmaları Devam Ediyor

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Çatalçeşme Mahallesi’ni ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye destek istedi.

Saadetli Adaydan Sert Eleştiri

Saadet Partisi Elazığ milletvekili adayları Çarşı Mahallesi ve Mollakendi Beldesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Aday Bulut'a Yoğun İlgi

24 Haziran seçimleri öncesi çalışmalarına hız veren Ak Parti Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut Sürsürü Mahallesinde Kadın Kolları tarafından düzenlenen programa katıldı.

İyi Parti Mitinge Hazırlanıyor

24 Haziran seçimleri çaılşamalrına devam eden İYİ Parti Elazığ mitingine hazırlanıyor.

Saadet Partisi Çalışmalarını Sürdürüyor

Saadet Partisi 3. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Emre, tercihini AK Parti’den yana kullanan milli görüşçülere seslendi ve “28 Şubat’ın artıkları maalesef AK Parti listelerinde yer bulmuş durumda.” dedi.

Bulut Komşularıyla İftarda Bir Arada

Ak Parti Elazığ Milletvekili Ve teşkilattan sorumlu Başkan yardımcısı Metin Bulut Doğukent'te komşularıyla birlikte toplu iftar yaptı. 

Yanılmaz'dan Ak Partiye Tam Destek

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 24 Haziran seçimleri öncesi ziyaretlerini sürdürüyor.

İyi Parti İftar Yemeğinde Buluştu

İYİ Parti iftar programında bir araya geldi.

Saadet Çalışmalarını Sürdürüyor

Saadet Partisi’nde çalışmalar devam ediyor

Yanılmaz Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 24 Haziran seçimleri öncesi Sanayi Sitesi esnafları, Doğukent ve Abdulahpaşa Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Yanılmaz sahurunu ise zabıta personelleriyle birlikte yaptı.

Öcal: Saadet'e Verilen Oylar CHP'ye Gitmiyor

Saadet Partisi Elazığ İl Başkan Yardımcısı İbrahim Öcal, bir açıklama yaparak gündemdeki konuları değerlendirdi.  Öcal yaptığı açıklamada “İktidar nedense kamplaştırmayı, gerilimi tırmandırmayı bir maharet zannediyor.” dedi.

STK Platformundan Saadet Partisine Ziyaret

Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları (STK) Platformu Dönem Sözcüsü İbrahim Kayaoğlu, Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Mustafa Kodat’ı makamında ziyaret etti.

İyi Parti Maden'de

İYİ Parti’nin seçimler için bu defaki durağı Maden ilçesi oldu. İYİ Parti milletvekili adayları Yavuz Temizer ve Kerim Eflatun, ilçe sakinleriyle buluşup seçimde destek istedi. 

Toplam 1420 haber.