Siyaset

Siyaset Haberleri

Meral Akşener Elazığ'da

Haber detayları için tıklayın.

AK Parti İl Yönetimi İçin Önemli Karar!

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, elli kişiden oluşan il yönetiminin otuz kişiye düşürüleceğini söyledi.

Ömer Serdar BM'nin Kudüs Kararı Hakkında Açıklama Yaptı

AKP Elazığ Milletvekili ve İnsan Hakları İnceleme Komisyonu (İHİK) Başkanı Ömer Serdar, BM Genel Kurulu'ndan çıkan Kudüs kararını Trump yönetiminin başarısızlığı, Türkiye'nin ise uluslararası arenadaki gücünün göstergesi olarak yorumladı.

İyi Parti'nin Kurucular Kurulu'nda 4 Elazığlı

Eski Milletvekili Meral Akşener öncülüğünde kurulan partinin ismi "İyi Parti" oldu. Partinin kurucu Genel Başkanı Meral Akşener olurken, kurucular kurulunda ise 4 Elazığlı isim yer aldı.

Gürgöze'den Başkan Yanılmaz'a Ziyaret

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Başbakan Binali Yıldırım’ın ilimize gerçekleştirdiği ziyaret sonrası bir takım değerlendirmelerde bulunmak ve teşekkür etmek üzere Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Serdar, "Gerekli Tüm Çalışmaları Yapıyoruz"

Adalet ve Kalkınma Partisi Elazığ Milletvekili ve TBMM Divan Üyesi Av. Ömer Serdar, Elazığ’da yapımına devam edilen Şehir Hastanesi’nin alt yapısının kurumların koordinesini sağlayarak çözümlediklerini belirtti.

Ahmet Balıbey, Gençlerle Bir Araya Geldi

TBMM Müşaviri ve Yazar olan Elazığlı siyasetçi Ahmet Balıbey, düzenlenen konferansta gençlerle bir araya geldi.

Görgöze'den Değerlendirme

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, 21 Ekim Cumartesi günü Yakup Kılıç Kapalı Spor Salonu’nda saat 13.00’da gerçekleştirilecek Ak Parti Merkez İlçe 6. Olağan Kongresi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Elazığlı 2 İsim Müsteşarlığa Getirildi

Elazığlı Mehmet Hadi Tunç Gıda Tarım ve Hayvancılık Müsteşarı, Selahaddin Menteş ise Adalet Bakanlığı Müsteşarı oldu.

Elazığ Erbakan Vakfından Konferans

Elazığ Belediyesi ile Erbakan Vakfı tarafından bir konferans düzenlendi.

Açıkkapı'dan Değişiklik Sinyali

Açıkkapı: Ak Partide revizyon olabilir! AK Partinin 3 Olağanüstü Büyük Kongre’sinin yapılmasının ardından değerlendirmelerde bulunan Elazığ AK Parti Milletvekili Ejder Açıkkapı, yapılan olağan kurullarda yeni revizyonların hep mümkün olduğunu söyleyerek, AK Parti'de revizyonun olası olabileceğinin sinyalini verdi.

MHP'de Genel Kurul

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanlığı olağan genel kurulu yapıldı.

Başkan Gürgöze Elazığ'ın Yeni Sesi RadyoKent'te

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Radyo Kent'te Av. Cengiz Gülaç'ın hazırlayıp sunduğu Bunu Konuşalım programına katıldı.

Gurbetçi Vatandaşlarla Buluştu

Ak Parti Elazığ milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı üyesi Ömer Serdar, bir dizi temaslarda bulunmak üzere gittiği Fransa’da gurbetçi vatandaşlarla bir araya geldi.

Tek Adres Aziz Millet

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, 16 Nisan'da Halk Oylaması'na sunulacak olan Anayasa Değişikliği'nin yerli ve milli olduğunu belirterek "Anayasa değişikliğini hazırlarken tek adresimiz aziz milletimiz oldu. 16 Nisan’da milletimiz kendi anayasasını onaylayacak."

AK Parti'ye Sıcak Karşılama

Halk Oylaması çalışmalarını sürdüren AK Parti Elazığ İl Teşkilatı Keban ve Ağın ilçelerinde teşkilat üyeleri, esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Toplam 1420 haber.