Siyaset

Siyaset Haberleri

Serdar: Güç Birliğiyle Şehrin Ufkunu Açacağız

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ömer Serdar, şehrin tüm katmanlarıyla güç birliğini hedeflediklerini ve bu güç birliğinin şehrin ufkunu açacağını söyledi.

Açıkkapı: Şehrimizi Hep Beraber İleriye Taşıyacağız

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı Harput Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Turan Kurnaz ve yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Öztürk: 1 Kasım'da Kazanan Elazığ Olacak

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Tahir Öztürk, “Hemşehrilerimiz bize, biz hemşehrilerimize inanıyor ve güveniyoruz. 1 Kasım sonrası güçlü bir AK Parti iktidarıyla kazanan Türkiye, kazanan Elazığ olacak” dedi.

"MHP'yi Düşüreyim Derken Elazığ'ı Düşürecekler"

MHP MYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Yavuz TEMİZER gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Serdar Kanal 24'e Konuk Oldu

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ömer Serdar Kanal 24 ekranlarında yayınlanan ‘Moderatör’ programına konuk oldu.

Temizer : MHP Düşerse HDP Çıkar

MHP Elazığ Milletvekili Adayı Yavuz Temizer seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Öztürk: Kazanımlarımızı Sürdüreceğiz

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Tahir Öztürk seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Serdar Ülke Tv'ye Konuk Oldu

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ömer Serdar, Ülke TV’de canlı yayına konuk olarak, hem ülke gündemine, hem de Elazığ gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Öztürk: Esnaflarımıza Büyük Destekler Geliyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Tahir Öztürk seçim çalışmaları doğrultusunda önce minibüsçülerle buluştu, ardından ise Yazıkonak Beldesi’ni ziyaret etti.

Açıkkapı: Tek Başına İktidarla Türkiye Kazanacak

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, seçim çalışmaları doğrultusunda Merkeze bağlı Mollakendi beldesini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Yanılmaz Hollanda Ziyaretini Değerlendirdi

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında gittiği Hollanda’da temaslarına ilişkin bir değerlendirmede bulundu.

Serdar: Elazığ Bölgenin Sağlık Üssü Olacak

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ömer Serdar, Elazığ’ın önümüzdeki yıllarda bir sağlık merkezi olmasını hedeflediklerini söyledi.

Selmanoğlundan Ak Partili Adaylara Destek

Elazığ eski Belediye Başkanı Süleymanoğlu, 1 Kasım seçimlerinde AK Parti Elazığ Milletvekili Adaylarına destek vermek amacıyla AK Parti SKM Bürosunu ziyaret etti.

Öztürk: Projeler Hayata Geçecek

AK Parti Elazığ Milletvekili adayı Tahir Öztürk, 1 Kasım’da yapılacak genel seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Açıkkapı : Ağın Köprüsü Akdenizle Karadenizi Birleştirecek

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, Keban Belediye Başkanı Fetiye Atlı ile birlikte yapımı tamamlanan Ağın Köprüsü’nde inceleme ve değerlendirmelerde bulundu.

Bulut: Şeker Pancarında En Yüksek Rekolte Yakalanacak

AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “Uluova Sulama Projesi ve Hamzabey Barajı’nın tamamlanmasıyla birlikte şeker pancarı üreticisi geçmişteki en yüksek üretim rekoltesini yakalayacaktır” dedi.

"Kıbrıs'a Denizin Altından Su Verilebiliyor Elazığ'ın Ovalarına Verilemiyor"

MHP MYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Yavuz TEMİZER seçim çalışmalarına devam ediyor.

Serdar: Kuru Gürültüyle Siyaset Olmaz

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ömer Serdar, seçim çalışmaları kapsamında daha sonra AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ile birlikte Palu ilçesinde AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katıldı.

Açıkkapı Hicret Mahallesinde

Seçimlere sayılı günler kala AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, Hicret Mahallesi’nde düzenlenen toplantıda, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi ve havai fişek gösterisiyle karşılandı.

Toplam 1420 haber.