Eğitim

Eğitim Haberleri

Bölge Toplantısı Yapıldı

Genç Birlik Bölge İstişare Toplantısı Elazığ’da yapıldı. Toplantıya Genç Birlik Genel Başkanı Ahmet Öznaneci, yönetim kurulu üyeleri ve bölge illerden temsilciler katıldı.

Sertifikalarını Aldılar

Elazığ’da "Kadın Eli Değdi, Sebze Kurudu, Domates Un Oldu” eğitimine katılan 25 kadın üreticiye sertifika verildi.

Bilim Fuarı İlgi Gördü

Cumhuriyet Ortaokulu’nda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Açıldı. Fuarda, bilim teknoloji, matematik ve görsel sanatlar alanlarında öğrencilerin eserleri sergilendi. Sergide Nafiye Akdoğan isimli işitme engelli öğrencinin yaptığı resimler ilgi odağı oldu.

"Lider Çocuk Tarım Kampında"

Elazığ'da çocuklar, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından başlatılan “Lider Çocuk Tarım Kampında” projesi kapsamında düzenlenen çeşitli etkinliklerle doğayla buluşuyor.

Bu Kurs Bir İlk

Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir ilk olarak düzenlenen "Sertifikalı Yoğun Bakım Hemşirelik Kursu” başarı ile tamamlandı

Mezuniyet Coşkusu

Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi 2015-2016 eğitim öğretim yıl mezuniyet töreni yapıldı.

Öğrenciler Projelerini Sergiledi

Gazi Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) bilim sergisinde projelerini sergiledi.

Yöntem'de Yıl Sonu Etkinliği

Yöntem Okulları’nda eğitim gören anaokulu öğrencileri yılsonu etkinliği ve mezuniyet gecesinde bir araya geldi. Programda öğrenciler çeşitli gösteriler sergiledi. Sahnelenen tiyatro gösterisi de izleyiciler tarafından beğenildi.

Alan Bilgisi Sınavı Tamamlandı

2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı Lisans Alan Bilgisi heyecanı sabah ve öğle oturumu ile sona erdi. Sınava giren adayların en çok merak ettiği konulardan birisi sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı.

Gazeteciler Sertifika Aldı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile Basın İlan Kurumu’nun işbirliğinde düzenlenen “sayfa tasarımı” eğitimi sona erdi. Eğitime katılan gazetecilere bugün sertifika verildi. Programda konuşan Kocaeli Üniversitesi Öğretim Görevlisi Hasan Fehmi Ketenci, Elazığ medyasının teknoloji olarak şimdiye kadar gittiği iller arasında en iyilerden olduğunu söyledi.

Bilim Fuarı Açıldı

Aziz Gül Ortaokulu tarafından, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Bilim Fuarı açıldı. Fuarda okul öğrencileri tarafından hazırlanan 30’a yakın proje sergilendi.

Personele Mevzuat Eğitimi

Elazığ Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü, Kalite Yönetim Birimi tarafından personele yönelik mevzuat eğitimi verildi.

FÜYÖS Yapıldı

Fırat Üniversitesi’nde (FÜ) 2016-2017 eğitim öğretim yılında okumak isteyen yabancı uyruklu öğrenciler için Uluslararası Öğrenci Sınavı (FÜYÖS-2016) yapıldı.

Bilim Fuarı İlgi Gördü

Elazığ’da 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri hazırladıkları 80 farklı projeyi sergiledi.

FHGC'den Kurs

Elazığ Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti, gazetecilere masaüstü ve fotoğrafçılık kursu vermeye başladı. Kursun sonunda katılımcılara sertifika verilecek.

Sertifikalarını Malkoç'tan Aldılar

Elazığ Belediyesi tarafından, BM’ye Üye 156 ülkede kutlanan Engelliler Haftası’nda ‘Engelli Olmak, Girişimci Olmaya Engel Değildir’ projesi doğrultusunda düzenlenen girişimcilik kursu tamamlandı. Kursu başarıyla bitiren kursiyerlere sertifikalarını Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç verdi.

TUSEM Artık Elazığ'da...

22 yıldır Tıpta uzmanlık sınavlarında öğrencilere hizmet veren TUSEM artık dişte uzmanlık sınavlarında da hizmet vermeye başladı. Bu kapsamda Elazığ’da şube açan TUSEM’in açılışı yapıldı.

Matematik Sempozyumu Yapıldı

Fırat Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik Bölümü ile Matematikçiler Derneği tarafından “Harput’a Matematik Yolculuğu” teması ile ortaklaşa düzenlenen “Uluslararası Matematik Sempozyumu” Fırat Üniversitesinin ev sahipliğinde Elazığ’da yapıldı.

Bahçeşehir Okulları Elazığ'da Açılıyor

64 kampüs, 171 okulu ile kaliteli eğitimi Türkiye’nin her noktasına ulaştıran, yeni nesil eğitime öncülük eden ve TEOG başarılarıyla Türkiye’nin zirvesinde yer alan Bahçeşehir Okulları, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında Elazığ kampüsünü açıyor.

Toplam 1299 haber.