Eğitim

Eğitim Haberleri

Öğrencilerden Ziyaret

Elazığ Merkez Anadolu Lisesi öğrencileri Elazığ Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

Madde Bağımlılığı Semineri Verildi

Elazığ Belediyesi Aile Psikolojik Danışma Merkezi tarafından gençlerin madde bağımlılığı konusunda bilinçlendirilmesi amacıyla geniş katılımlı bir eğitim semineri düzenlendi.

Hükümlülere Yönelik Seminer Verildi

Elazığ Belediyesi Aile Psikolojik Danışma Merkezi tarafından Elazığ E Tipi Ceza İnfaz Kurumu’nda bulunan hükümlü ve tutuklulara yönelik “Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı” konulu bir seminer düzenlendi.

Kursiyerlere Sertifika Verildi

Tunceli Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından Türk Patent Enstitüsü koordinasyonunda “Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları” eğitimi üniversite gençlik evinde gerçekleştirildi.

Elazığ'da TEOG Heyecanı

Kısa adı TEOG olan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş ikinci dönem sınavları bugün başladı. Elazığ’da 8. sınıfta okuyan 8 in 500’ün üzerindeki öğrenci, en iyi liseye girebilmek için ter döktü.

Vali ZORLUOĞLU'ndan Ziyaret

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu Hacı Hulusi Yahyagil İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek okulun eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Mahkumlara Seminer Verildi

Elazığ E Tipi Ceza İnfaz Kurumu mahkumlara yönelik: “Üreme Sağlığı “ konulu seminer düzenlendi..

TEOG Öncesi Öğrencilere Tüyolar

Yaklaşan TEOG sınavı öncesinde öğrencilere başarıyı arttırma yönünde tüyolar verildi. Öğrencilerin soruyu sonuna kadar okuyup dikkatlerini verdiği sürece, süre içerisinde başarıyı arttırma şanslarının artacağı belirtildi.

BAĞLITAŞ Açıkladı

Açık Öğretim Ortaokulu Yeni Kayıtları ile Kayıt Yenileme işlemleri başladı. Kayıt işlemleri 29 Nisan 2016 Cuma günü sona erecek. Sınavlar ise 12 Haziran 2016 Pazar günü yapılacak. Yine Açık Öğretim Lisesi kayıt Yenileme işlemleri 26 Nisan 2016-05 Mayıs 2016 tarihleri arasında yapılacak. Sınavlar ise 11-12 Haziran 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Eğitim Tamamlandı

Fırat Üniversitesi ile TİKA İşbirliğinde düzenlenen sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Türkiye de ilk defa Fırat Üniversitesinde uygulanan Ganalı Öğretmen adaylarına Pedagojik Formasyon Eğitimi tamamlandı. 14 hafta süren eğitim sonunda, Ganalı öğretmen adayları düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

FHGC Kurs Düzenliyor!

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti kuruluşunun 28.yıldönümü münasebetiyle “Yerel Medyaya Nitelikli Eleman Yetiştirmek” amacıyla “Masaüstü Yayıncılık” ve “Fotoğrafçılık” alanlarında, Elazığ Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa bir kurs açıyor.

YEŞİLAY Sivrice'de...

Yeşilay Cemiyeti ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Madde Bağımlılığı ve Sağlıklı Yaşam seminerleri devam ediyor. Bu kapsamda alanında uzman isimler Keban’ın ardından Sivrice’deki öğrencilerle de buuşarak, madde bağımlılığının zararlarını anlattılar.

Eğitimler Başladı

Elazığ Belediyesi ve İŞKUR arasında yapılan protokol doğrultusunda, 100 kişinin katılacağı KOSGEB Onaylı Girişimcilik Eğitimlerinin ikincisi engelli girişimci adaylarına yönelik olarak başladı.

Kaliteli Hizmet İçin ''Eğitim Şart''

CADDE VE SOKAKLARDA BAKIM-ONARIM SÜRÜYOR Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince mevsimsel koşulların uygunluğu doğrultusunda yol bakım-onarım ve asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Şehrin farklı noktalarında ekipler tarafından sürdürülen çalışmalar doğrultusunda, İmam Efendi ve Ulubey bulvarları arasında yer alan kavşak üzerindeki düzenleme çalışmaları, asfalt serim çalışmalarının ardından tamamlandı. Öte yandan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Malatya Caddesi’ne paralel yeni imar yolu yapım çalışmaları da devam ediyor. Malatya Caddesi’nin trafik yoğunluğunun giderilmesine önemli katkı sağlayacak olan ve MİSLAND Kavşağı-TOFAŞ Kavşağı arasında yapımına başlanan paralel imar yolu çalışmaları kapsamında, temel malzeme serimi gerçekleştiriliyor. Yaklaşık 20 metre genişliğinde ve 2.5 km uzunluğundaki yol, asfalt serim çalışmalarının ardından hizmete sunulacak. Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Şehrin muhtelif cadde ve sokaklarında Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla bakım-onarım ve asfalt yenileme çalışmaları tüm hızıyla sürdürülüyor” denildi.

Yeterlilik Alabilmek için Ter Döktüler!

ELMÜTDER Tarafından Keban'da Mesleki Yeterlilik Sınavı düzenlendi. Sınava katılanlar çeşitli mülakatlardan geçirildiler.

Yöntem Okullarına Görkemli Açılış.

Yöntem okulları bugün Gümrük ve Ticaret Bakanının katıldığı bir Törenle Resmi Açılışını Gerçekleştirdi.

Hayır Çarşısına Bir Destek te Final'den.

Elazığ Belediyesi’nin ödüllü sosyal projeleri arasında yer alan Hayır Çarşısı, veren el ile alan el arasında kardeşlik köprüleri kurmaya devam ediyor.

Yanılmaz Yöntem'li Miniklerle.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Özel Yöntem Okulları’nı ziyaret ederek, miniklerin derslerine konuk oldu.

Anne Üniversitesi Öğrencilerini Bekliyor!

Annelerin donanımlarını artırarak, geleceğe hazırlanmalarında yol gösteren Anne Üniversitesi, yeni dönem için anneleri bekliyor.

Toplam 1299 haber.