Eğitim

Eğitim Haberleri

2016 Gönüllü Kamp Liderliği Eğitimi Başlıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlik kamplarında görevlendirmek üzere Gönüllü Kamp Liderliği Eğitimi gerçekleştirilecektir.

T.D.P Çocuklarla Buluştu

Toplum Destekli Polisler Av İbrahim Gök İlkokulunda Anasınıfı ve 1.sınıf öğrencileri ile buluşarak, eğlenerek öğrenmeye dönük paylaşımlarıyla fark yarattılar.

Bingöl Üniversitesine Yeni Rektör.

Bingöl Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. İbrahim Çabak görevine Başladı

Kadın ve Şiddet Paneli Gerçekleştirildi

Elazığ Valiliği ve Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Elazığ Temsilciliği işbirliğiyle ‘Kadın ve Şiddet’ konulu panel düzenlendi.

Fırat Üniversitesinden Yerel Gazetelere Destek

Basın İlan Kurumu Elazığ Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan “Yerel Gazetemi Okuyorum” projesi kapsamında, Fırat Üniversitesi Hastanesinde Gazete standı kuruldu.

Anne Üniversitesinde Eğitim Sürüyor

Elazığ Belediyesi ve Fırat Üniversitesi işbirliğiyle açılan Anne Üniversitesi'nde, eğitim sürüyor.

Etkin İletişim Ve Liderlik Semineri

Elazığ Belediyesi yöneticilerine yönelik ‘Etkin İletişim ve Liderlik’ konulu bir seminer düzenlendi.

Demirdağ Veteriner Fakültesini Ziyaret Etti

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Fakülte ve bölüm ziyaretleri kapsamında Veteriner Fakültesini ziyaret ederek, öğretim üyeleriyle bir araya geldi.

Benim Kızım da Okumalı Projesi Tanıtıldı

Palu Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan “Benim Kızım da Okumalı” adlı AB projesinin tanıtım programı yapıldı.

Belediyeden Aile İçi İletişim Semineri

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Aile İçi İletişimde Anne-Baba Tutum ve Davranışları’ konulu seminer dizisi sürüyor.

Vali Zorluoğlu Üniversite Spor Salonunu İnceledi

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu yapımı tamamlanan Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonunu ve Spor Bilimleri Fakültesi’ni ziyaret ederek spor salonunu inceledi ve fakültede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bakan Avcı'ya 8 Köşeli Şapka!

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı 2. Türk Dünyası Bilim Olimpiyatlarında Elazığ’ı temsil eden Dumlupınar Ortaokulunun standını ziyaret etti.

Vali Zorluoğlu'ndan İlahiyat Fakültesine Ziyaret

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesine iadeyi ziyarette bulundu.

Çoban : Bölge Teftiş Merkezi Elazığ'a Kurulsun!

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Doç Dr. Bilal ÇOBAN 15 İl’de Milli Eğitim Bakanlığına bağlı “Bölge Teftiş Merkezleri” oluşturulacağını ifade ederek merkezin Elazığ’a kurulması çağrısında bulundu.

Yanılmazdan Hazardağlı İlkokuluna Ziyaret

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Salim Hazardağlı İlkokulu’nu ziyaret ederek, matematik dersine konuk oldu.

Final Okullarından Türkiye'yi Tanıyalım Projesi

Elazığ Final Okulları öğrencilerin ve öğretmenlerin emeği, velilerin ve yöneticilerin desteği ile "Türkiye'yi Tanıyalım" projesi gerçekleştirildi.

Yanılmaz Bu Kez Koltuğunu Devretti!

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a mektup yazarak sınıfında ağırlayan Atatürk İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Eslem Nazlı Çalışkan, bu kez Başkanlık koltuğuna oturma hayalini gerçekleştirdi.

Zorluoğlu'dan Gazi ve 100. Yıl Lisesine Ziyaret

Vali Murat Zorluoğlu Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde incelemelerde bulundu.

Belediyeden Bayanlara Bilgisayar Kursu

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) bünyesinde Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle açılan 160 saatlik ücretsiz Temel Bilgisayar Kullanım Kursunda 40 kursiyer eğitime başladı.

Toplam 1298 haber.