4 ÖĞRETİM ÜYESİNE TEŞEKKÜR BELGESİ

Stanford Üniversitesi'nden John IOANNİDİS ve arkadaşları tarafından 'Plos Biology' dergisinden yayımlanan dünyanın en etkili bilim insanları listesinde, Fırat Üniversitesi'nden 30 öğretim üyesi, dünyadaki en başarılı bilim insanları listesinde yer almıştı. Fen Fakültesi Dekanlığı tarafından Fen Fakültesinden listeye giren 4 öğretim üyesine Dekanlık tarafından düzenlenen bir programla teşekkür belgesi verildi.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Stanford Üniversitesi’nden John IOANNİDİS ve arkadaşları tarafından “Plos Biology” dergisinden yayımlanan dünyanın en etkili bilim insanları listesinde, Fırat Üniversitesi’nden 30 öğretim üyesi, dünyadaki en başarılı bilim insanları listesinde yer almıştı. Fen Fakültesi Dekanlığı tarafından Fen Fakültesinden listeye giren 4 öğretim üyesine Dekanlık tarafından düzenlenen bir programla teşekkür belgesi verildi.

Dekanlık Toplantı Salonu’nda Pandemi kurallarına uygun olarak düzenlenen programa, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner ÖZGEN, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mikail ET, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Veysel ŞAHİN ile dünyadaki en başarılı bilim insanları listesinde yer alan öğretim üyeleri katıldı.

Programda bir konuşma yapan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, akademik başarılar kazanmanın fedakârlık gerektirdiğini belirterek, Fırat Üniversitesi’nden 30 öğretim üyesinin, dünyadaki en başarılı bilim insanları listesinde yer almasının gurur verici olduğunu belirtti.

Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mikail ET ise, Stanford Üniversitesi’nde yapılan bir araştırma sonucunda Türkiye’den birçok akademisyenin dünya sıralamasına girdiğini hatırlatarak, Fırat Üniversitesi’nden listeye giren 30 öğretim üyesinden 4’nün Fen Fakültesinden sıralamaya girdiğini ve bu başarının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Konuşmaların ardından Fen Fakültesi’nden listeye giren 4 öğretim üyesine Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner ÖZGEN ve Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mikail ET tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.  

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN