Türkiye

Türkiye Haberleri

FATİH SULTAN MEHMED HAN'A SELAM OLSUN!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay'ın Ayasofya kararının ardından Twitter hesabından açıklamada bulundu. Ayasofya'yı ibadete açan kararı imzalayan Erdoğan, "Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Bin 948 Subay Eğitimini Tamamladı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım, 27 Temmuz 2018 Cuma günü İzmir Çiğli 2. Ana Jet Üssü Komutanlığı’nda ve Kara Harp Okulu İzmir Maltepe Yerleşkesi Komutanlığı’nda düzenlenen mezuniyet törenlerine katıldı. 

Üniversite Sınavı Ertelendi mi?

24 Haziran'da seçimin yapılacağının açıklanmasının ardından kafalar karıştı.  Seçimin, 23-24 Haziran 2018 olarak ilan edilen üniversite giriş sınavının tarihiyle çakışması öğrencileri iyice meraklandırdı. Peki sınav ertelendi mi? İşte detaylar...

Erken Seçim Kesinleşti!

Erken seçim çağrısına yanıt geldi.

Trafikte Bunu Yapana Hapis Cezası!

TBMM'ye sevk edilen Kanun Tasarısı yasalaştı. Artık trafikte herkes daha dikkatli olacak!

Üçlü Zirveye Günler Kala...

Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan arasındaki üçlü zirve 31 Mart Cumartesi günü Giresun’da gerçekleştirilecek.

Önemli Gelişme! İnternete RTÜK Denetimi

İnternete RTÜK denetimi getiren tasarı Meclis'te kabul edilerek yasalaştı.

'En Ucuz Doğalgaz'

101 Yerleşim Yerine Doğalgaz Arzı Hizmete Alım Töreni bugün gerçekleştirildi. Törene Elazığlı birçok siyasi katıldı.

Afrin Operasyonu Başladı!

Bu gece saat 22.30 sularında Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından başlatılan 'Zeytin Dalı Harekatı' kapsamında Türk tankları Öncüpınar Sınır Kapısı üzerinden Suriye’ye geçti.

2018 Umre Kayıtları Başladı

Elazığ İl Müftülüğü tarafından 2018 yılı umre kayıtlarının başladığı belirtildi.

Pelin Çift'e Yoğun İlgi

Toplantı Gerçekleştirildi

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 2. Ulusal Çevre ve Su Yönetimi Paneli öncesi, Elazığ Belediyesi Hazar Salonu'nda ön hazırlık toplantısı yapıldı.

AP'ye Fırça!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Wow Otel'de KADEM Adalet ve Kadın Kongresi'nde konuştu.

AB Erdoğan'ı Dinledi

Avrupa Birliği, Türkiye ile Gümrük Birliği anlaşmasının kapsamını genişletiyor.

Alpay Temaslarda Bulundu

MSB Yardımcısı Şuay Alpay, İngiltere’deki Uluslararası Havacılık Fuarı kapsamında, savunma sanayi alanında faaliyet gösteren firmalar ve ülke temsilcileriyle temaslarda bulundu. Alpay, SOM-J Füzesinin Yeni Nesil Savaş Uçağı F35'e entegrasyonu için düzenlenen İşbirliği İmza Töreni'ne de katıldı.

"Akıllı Şehirler"

Elazığ Belediyesi, Kamu Teknoloji Platformu tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Akıllı Şehirler Konferansı kapsamında, Akıllı Şehir olma yolunda hayata geçirdiği projelerinin tanıtımı amacıyla, bir stant açtı.

Şuay Alpay Malezyada!

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Sayın Şuay ALPAY, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanı Orgeneral İhsan UYAR ve beraberindeki heyet, 16-21 Nisan 2016 tarihleri arasında Kuala Lumpur’da gerçekleştirilen DSA 2016 Asya Savunma Fuarına katılmak üzere Malezya ya gitti.

KAMU-SEN 1 Mayıs'ı Kutlamayacak!

Kamu-Sen Elazığ Şube Başkanı Kerim Eflatun bir Basın bildirisi yayınlayarak Türkiye Kamu-Sen olarak 1 Mayıs'ı kutlamayacaklarını duyurdu.

Türk Telekom'dan Sahte Fatura Uyarısı!

Son zamanlarda "Fatura Ödeme Bilgilendirmesi" gibi başlıklarla Türk Telekom logosu kullanılarak zararlı yazılım bulaştırmaya yönelik, sahte e-postalar gönderildiği tespit edilmiştir.

Toplam 213 haber.