'Aziz Milletimiz Şanlı Bir Zafere İmza Atmıştır'

Ülke genelinde 15 Temmuz 2016'da başlayan demokrasi nöbetlerinin 28 gün boyunca aralıksız olarak tutulduğunu hatırlatan Başkan Yılmaz, 'Bugün geldiğimiz noktayla birlikte işgal girişiminin sene-i devriyesindeyiz. Milletimiz hem içerideki hainlere hem de dışarıdaki işgalcilere 'asla sizin senaryolarınıza teslim olmayacağız' demiştir. Küresel güçlerin ülkemiz üzerindeki hesapları hiç bitmedi bundan sonra da bitmeyecek.

PAYLAŞ

BAŞKAN YASİN YILMAZ

“15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZİ HAYIRLA YAD EDİYORUZ”

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Yılmaz, 15 Temmuz hain darbe girişiminin püskürtülmesinde milletin cesaretinin ön planda olduğunu vurgulayarak, “bu aziz millet şanlı bir zafere imza atmıştır” dedi.

Ülke olarak 15 Temmuz 2016'da hain bir darbe girişimine tanık olduklarını söyleyen Başkan Yasin Yılmaz "Çok şükür milletimizin feraseti, çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın, yaşlılarımızın ve şehitlerimizin kanı ile bu hain darbe girişiminin önüne geçtik. Gösterdiğimiz milli irade gücüyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde işgal girişimini bir gecede püskürterek millet olarak bir ve beraber olduk ”dedi.

15 TEMMUZ’DA MEYDANDAYIZ

Ülke genelinde 15 Temmuz 2016'da başlayan demokrasi nöbetlerinin 28 gün boyunca aralıksız olarak tutulduğunu hatırlatan Başkan Yılmaz, "Bugün geldiğimiz noktayla birlikte işgal girişiminin sene-i devriyesindeyiz. Milletimiz hem içerideki hainlere hem de dışarıdaki işgalcilere 'asla sizin senaryolarınıza teslim olmayacağız' demiştir. Küresel güçlerin ülkemiz üzerindeki hesapları hiç bitmedi bundan sonra da bitmeyecek.

VATANDAŞ MİLLİ İRADEYE SAHİP ÇIKTI

Hain darbe girişiminin ilk anlarından itibaren vatandaşın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına kulak verdiğini belirten Başkan Yılmaz, açıklamasında şunları belirtti:

“Bir millet top yekûn ayağa kalkarak, hain girişimi engelledi ve milli iradeye sahip çıktı. 15 Temmuz 2016 tarihinde TSK içine sızan bir grup hainin darbe girişimine tevessül etmesi kısa sürede vatandaşın azmiyle püskürtüldü. Hani İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un dediği gibi “Asım’ın nesli diyordum ya; nesilmiş gerçek, işte çiğnetmedi namusunu çiğnetmeyecek” dizelerinde yer aldığı gibi Asım’ın Nesli kendi üzerine düşeni layıkıyla yerine getirdi. Geçen 4 yıllık zaman diliminde insanımız haine asla geçit vermedi ve bundan sonra da vermeyecek.”

YURTBAŞI AYAKLANDI

Darbe gecesinin olduğu ilk saatlerde Yurtbaşı Belde sakinlerinin 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na akın ettiğini belirten Başkan Yılmaz, belde sakinlerinin 28 gün boyunca nöbet tuttuğunu dile getirdi. Bu aziz milletin cesareti karşısında hiçbir hainin duramayacağını sözlerine ekleyen Yılmaz, ‘Mili İrade Zaferi’ne’ imza atan bu necip milleti bir kez daha canı gönülden tebrik ettiğini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN