BÜYÜK ZAFERİN 99. YILI KUTLU OLSUN

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan ARSLAN, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, bu tarihi günün, milletimizin bağımsızlık ve bir arada yaşama iradesinin en net ifadesi olduğunu vurguladı.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Başkan ARSLAN yayınladığı mesajında, “Tarihimiz göstermiştir ki, milletimiz hiç kimsenin boyunduruğu altında, tutsaklık içerisinde yaşamamıştır, yaşayamaz. En zor şartlar altında kazanılan Başkomutanlık Meydan Muharebesi, bunun en güzel örneğidir.

30 Ağustos 1922, milletimizin bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğinin ilan edildiği tarihtir. Bu büyük zafer, hepimiz için gurur günüdür. Ecdadımızın bize kazandırdığı bu güzel tarihe ve değerlere sahip çıkmak zorundayız.

Milletimiz hiç kimsenin boyunduruğu altında, tutsaklık içerisinde yaşamamıştır, yaşayamaz. Bu bilinçle beraber biz iş dünyasının temsilcilerine düşen en önemli görev ülkemizin ekonomisini büyütmek, istihdam ve yatırım kararlılığını her zaman canlı tutmaktır.

Geleceğimiz için canlarını feda eden ve bugün sahip olduğumuz imkânların temellerini atan, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimize layık olabilmek için var gücümüzle çalışacağımızı bir kez daha ifade ediyor, tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum” dedi.

 

ELAZIĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI

İhlas Haber Ajansı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN