'DÜNYA İŞİNİZE AÇIK' Eğitimleri Devam Ediyor

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası, Harput Ajans ve TradeValley işbirliğinde Dış Ticaret Eğitim Serisi kapsamında 'Dünya İşinize Açık' organizasyonun ikincisi 26 Nisan Pazartesi günü saat 15.00-16.00 saatleri arasında zoom üzerinden gerçekleştirilecektir. Etkinliğe katılan bir firmaya önceki eğitimde olduğu gibi çekilişle Elazığ TSO tarafından 3 bin Dolar değerinde TradeValley dış ticaret standart hizmet paketi hediye edilecektir. Toplantı Kayıt Linki: tradevalley.com/egitim

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Hedefimiz İlimiz İhracatını Yükseltmek…

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, 2021 yılı itibarı ile ilin diş ticaret potansiyelinin yükseltilmesi anlamında çok önemli çalışmalar ve girişimler başlattıklarını belirterek, “İçinden geçmekte olduğumuz pandemi döneminde ticaretin daraldığı ve müşteri bulma ve pazarlama seçeneklerinin de çok süratli bir şekilde dijital platformlara kaydığına şahit olmaktayız. Odamız bu sürecin en iyi şekilde değerlendirilmesi ve Oda üyelerinin dijital platformlar üzerinden hem Dünya hem de Türkiye pazarında ürünlerini yeni müşterilerle buluşturması ve yeni pazarlar bulması için yoğun bir gayret göstermektedir. Odamız e-Ticaret şirketi üzerinden https://www.elazigburada.com.tr/ platformumuz her geçen gün büyümeye devam ediyor. Burada yer alan firma sayımızın yıl sonu itibarı ile 200’leri bulmasını hedefliyoruz.

Yine dış ticaret platformu hizmet sağlayıcısı olarak Ülkemizin önde gelen kurumlarından biri olan TradeValley ile bir protokol imzalayarak içinde bulunduğumuz 2021 yılının Elazığ için dış ticarette bir dönüşüm yılı olarak hem ihracatçı firma sayımız hem de ihracat miktarı ile zirveye taşımak istiyoruz. TradeValley ile yaptığımız protokol çerçevesinde bir yandan işletmelerimize yüzde 50 indirimli olarak dış ticaret hizmetleri, eğitimler, B2B iş görüşmeleri, sanal fuar gibi bir çok alanda çok önemli başlıklar açmış bulunmaktayız. Başta ihracatın içinde olan üyelerimiz olmak üzere ihracat hedefi olan tüm işletmelerimiz için bu her bir başlık çok değerli ve önemlidir. Bu nedenle “DÜNYA İŞİNİZE AÇIK” eğitim serisinin ikincisine daha yüksek bir katılım bekliyoruz. Bir önceki eğitime katılanlar arasında yapılan çekilişle Soyplas Ambalaj Plastik San.Tic.Lt.Şti. firmamız TradeValley tarafından sağlanacak olan 3 bin dolar değerinde standart paketi kullanma hakkı kazanmıştır. Bu bedel Odamız tarafından karşılanmaktadır. TradeValley E-İhracat Platformu ile birlikte ikinci eğitimimizi 26 Nisan 2021 tarihinde, 15:00-16:00 saatleri arasında gerçekleştireceğiz. Yine eğitime katılanlar arasında yapılacak çekilişle bir işletmemize TradeValley standart dış ticaret paketini hediye edeceğiz.

TradeValley Satış ve İş Geliştirme Direktörü Güçlü İlalmak tarafından yapılacak olan bilgilendirme kapsamında İhracatta piyasalara giriş stratejileri, Çevrimiçi ticaret ve e-İhracat, Mikro İhracat ile soru-cevap kısımları ele alınacaktır” ifadelerinde bulundu.

Tüm katılımcılara ücretsiz olarak açık olan eğitimin kayıt linki www.tradevalley.com/eğitim

 

 

ELAZIĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN