Elazığ TSO 8 Mart Etkinlikleri

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri M. Mehmet Karabulut ve Elazığ Ticaret İl Müdürü Bilal Öztürk, Elazığ Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nu ziyaret ederek Cezaevi Savcısı Taner Karacaoğlu ve Kurum Müdürü Osman Oğuz ile birlikte kadın memurların ve mahkumların kadınlar gününü kutlayarak çiçek takdim ettiler.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Sosyal sorumluluk olarak bu tür etkinlikleri önemsiyoruz…

Elazığ TSO Genel Sekreteri M.Mehmet Karabulut 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle gerçekleştirilen etkinlik hakkında yaptığı değerlendirmede Oda olarak sosyal sorumluluk olarak gördükleri organizasyonlara katılımı ve destek sağlamayı önemsediklerini ifade etti.

Karabulut değerlendirmesinde, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Odamız Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanımız adına Odamız kadın çalışanlarına buket takdimimiz oldu. Aynı zamanda Odamız Kadın Girişimciler Kurlumuzda yöneticiliğini kadınların yaptığı işletmelere yönelik bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler. Ayrıca Ticaret İL Müdürümüz Sayın Bilal Öztürk ile birlikte Elazığ Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumunu ziyaret ederek, hem kadın çalışanlar hem de mahkumların kadınlar gününü kutlayarak çiçek takdimi gerçekleştirdik. Cezaevi Savcısı Sayın Taner Karacaoğlu ve Kurum Müdürü Sayın Osman Oğuz’un da eşlik ettikleri program çok güzel ve anlamlı oldu.

Odamız personelinin yüzde 56’sı erkek, yüzde 44’ü ise kadın çalışanlardan oluşmaktadır. 2021 yılı eğitim programımızda da yine kadınların istihdamdaki yerlerinin artırılması ve girişimciliğinin teşvik edilmesiyle ilgili bir çok etkinlik ve organizasyon yapmayı planlamaktayız. 8 Mart Dünya Kadınlar günü vesilesiyle tüm kadınların gününü kutluyorum” ifadelerinde bulundu.

 

ELAZIĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN