TOBB ve Google'dan, Küçük İşletmelerin Dijitalleşmesi İçin İşbirliği Protokolü

TOBB ve Google, Türkiye'deki küçük işletmelerin dijitalleşmesine yönelik 'Küçük İşletmeler için Google' platformunu kullanıma sundu. Platform işletmelerin dijital dünyadaki varlıklarını, güçlendirerek devam ettirebilmelerine destek sağlayacak.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Küçük İşletmelere Özel Planlama İmkanı

Dünya çapındaki küçük işletmelerin %70'i, işlerini yaparken zamandan tasarruf etmek için yardıma ihtiyaç duyduklarını, %65'ten fazlası da işlerini tanıtmalarına yardımcı olacak kullanımı kolay araçlar aradıklarını söylüyor. Bu açıdan çevrimiçi bir varlığa sahip olmak, günümüzde iş başarısı açısından kritik önem taşıyor.

İşletmelerin ücretsiz yararlanabildikleri Küçük İşletmeler için Google ile doğru Google araçlarını seçerek çevrimiçi ortamda öne çıkmalarına, daha fazla müşteriye ulaşmalarına ve daha verimli çalışmalarına yardımcı olacak, “kendilerine özel” bir plan sunuluyor.

Söz konusu plan çerçevesinde Google Benim İşletmem, YouTube, Google Ads, G Suite, Google Analytics, Grow My Store, Google Domains, Test My Site ve Market Finder gibi ürünlerin ilk kez veya daha etkin şekilde kullanılmasına ilişkin öneriler yer alıyor.

Küçük İşletmeler için Google kapsamında işletmelere işlerini dijitale nasıl taşıyacakları ve geliştirecekleri konusunda adım adım bilgiler veren Online Başarı Kılavuzu yer alıyor.

Sitede ayrıca birçok zorluğu beraberinde getiren Covid-19 salgını ile mücadeleye yönelik ipuçları ve işletmelerin yeni fırsatlar elde etmelerini destekleyen pazarlama araçlarından oluşan bir koleksiyon sunuluyor.

Öncelikli olarak küçük işletmelerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak geliştirilmiş olmakla birlikte, Küçük İşletmeler için Google’da daha büyük işletmeler için de değer olabilecek araç ve kaynaklar yer alıyor.

 

KAYNAK LİNKLER: Küçük İşletmeler için Google: https://smallbusiness.withgoogle.com/intl/tr_tr/#!/ Google Dijital Türkiye Platformu: https://grow.google/intl/tr Grow My Store: https://growmystore.thinkwithgoogle.com/intl/tr_tr Google Benim İşletmem: https://www.google.com/intl/tr_tr/business Dijital Atölye: https://learndigital.withgoogle.com/dijitalatolye

 

 

ELAZIĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN