Vali Yırık' ın Eşi Ayşe Yırık' tan Anlamlı Ziyaretler

Elazığ Valisi Erkaya Yırık'ın eşi Ayşe Yırık, pandemi sürecinde verdikleri emeklerle kamuoyunun takdirini toplayan sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi. Ziyaretlere Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş'ın eşi Hülya Göktaş'ta eşlik etti.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Bayan Yırık, ‘Sağlık Çalışanlarımızın Hakları Ödenmez’

Elazığ Valisi Erkaya Yırık’ın eşi Ayşe Yırık, pandemi sürecinde verdikleri emeklerle kamuoyunun takdirini toplayan sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi. Ziyaretlere Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ın eşi Hülya Göktaş’ta eşlik etti.

Koronavirüs ile mücadelede en önde yer alan sağlık çalışanlarının her türlü fedakârlığı göstererek zorlu mesailerine devam ettiklerini kaydeden Yırık, Elazığ’daki sağlık yatırımlarının öneminin bir kez daha net bir şekilde anlaşıldığını belirtti.

Fedakâr sağlık çalışanlarıyla bir araya gelen Ayşe Yırık ilk olarak Fırat Üniversitesi Hastanesi’ni ziyaret etti. Burada Başhekim Prof. Dr. İrfan Kaygusuz tarafından karşılanan Bayan Yırık, yatan hastaların durumuyla ilgili bilgiler aldı.

Bayan Yırık’ın bir diğer durağı ise Fethi Sekin Şehir Hastanesi oldu. Başhekim Prof. Dr. Erol Keleş ile bir araya gelen Yırık, Doğu Anadolu Bölgesi’ne hitap eden Şehir Hastanesi’nin pandemi sürecinde etkin rol oynadığını ifade etti.  Başhekim Keleş’e yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Bayan Yırık daha sonra yatan hastalarla ilgili bilgiler aldı.

Geçtiğimiz yıl ülkemizde görülen ve etkisinin hala devam ettiği salgınla büyük mücadele veren sağlık çalışanlarının haklarının ödenemeyecek ölçüde büyük olduğunu vurgulayan Yırık, Başhekim Keleş nezdinde tüm çalışanlara kolaylıklar diledi.

Elazığ’da Koronavirüs ile mücadelede gecesini gündüzüne katan sağlık çalışanlarının her daim yanlarında olduklarını belirten Yırık, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Bugün şehrimizdeki iki büyük sağlık kuruluşunu ziyaret ederek Başhekimlerimizle bir araya geldik. Hasta bakıcısından, hemşiresine, doktorundan idari personele kadar tüm sağlık çalışanları bu süreçte iftihar vesilemiz oldu. Elbette ilimizde sağlık alanında yapılan yatırımlar takdire şayandır.”

‘ÜNİVERSİTE HASTANEMİZ BÜYÜK ÇABA GÖSTERDİ’

Sürekli gelişen ve yenilenen teknolojiye ayak uyduran Fırat Üniversitesi Hastanesi’nin Koronavirüs ile mücadelede etkin bir şekilde hastalara hizmet verdiğini kaydeden Bayan Yırık sözlerini şöyle sürdürdü:

“Fırat Üniversitesi Hastanemiz şehrin merkezinde bulunması nedeniyle bu süreçte birçok hastamıza hizmet verdi. Yıllardır Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne hizmet sunan hastanemiz uzman personeliyle adından söz ettiriyor. Üniversite Hastanemizin bundan sonra da aynı kararlılıkla çalışmalarını yürüteceğine olan inancımız tam. Tek temennimiz bir an önce salgının sona ermesidir.”

‘ŞEHİR HASTANELERİNİN ÖNEMİ BÜYÜK’

Bayan Yırık, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hayalim dediği “Şehir Hastaneleri’nin” pandemi sürecinde nasıl etkin bir rol oynadığına toplumun her kesiminin şahitlik ettiğini belirterek sözlerini şu şekilde tamamladı:

“Bugün bin 150 yatak kapasitesiyle bölgeye hitap eden Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanemiz 7 yıldızlı otel konforu, gülen yüzlü personeliyle hastalarımıza hizmet vermekte. Şehir Hastanesi’ndeki pandemi bölümündeki sağlık çalışanlarımız büyük fedakârlık örneği sergiliyorlar. Bu duygu ve düşüncelerle sağlık çalışanlarının her birine şükranlarımı sunuyor, Yüce Allah’tan muvaffakiyetler diliyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN