Açık'tan TÜMSİAD Fikir Atölyesine Ziyaret

TÜMSİAD Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen 'Fikir Atölyesi' programının bu ayki konuğu TÜRKONFED Başkan Yardımcısı ve Elazığ İş Kadınları Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık oldu.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

TÜMSİAD Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen “Fikir Atölyesi” programının bu ayki konuğu TÜRKONFED Başkan Yardımcısı ve Elazığ İş Kadınları Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık oldu.

TÜRKONFED Başkan Yardımcısı ve ELİKAD Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Elazığ Şubesi tarafından her ay düzenlenen “Fikir Atölyesi” programının konuğu oldu. Programa TÜMSİAD Elazığ Şube Başkanı Mahir Sönmez, GENÇ TÜMSİAD Başkanı Bünyamin Toğmuş, TÜMSİAD üyeleri ve işadamları katıldı.

Düzenlenen programda Elazığ ekonomisi, yatırımlar ve STK çalışmaları konularında değerlendirmelerde bulunan Prof. Dr. Açık, “Bu yatırımı yapacaksam memleketime yapmalıyım Seza Çimento Fabrikasını Elazığ’da kurduk. Çok şükür, Allah bizi mahcup etmedi” dedi.

PROF. DR. AÇIK: ELAZIĞ TURİZMDE ÇOK ÖNEMLİ POTANSİYELE SAHİP

Elazığ’da turizm faaliyetlerinin geliştirilmesine yönelik bir soru üzerine Prof. Dr. Yasemin Açık, “Elazığ hem inanç turizmi, hem sağlık turizmi, hem de gezip görme ile ilgili turizmde çok önemli potansiyele sahiptir. Mutlaka turizm şirketlerinin gezi ağına Elazığ’a katmak için emek harcamamız gerekiyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN