380 Çocuk Sünnet Oldu

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen Toplu Bayramlaşma töreni, bayramın 2. gününde şehrin yaşam merkezi Kültür Park'ta gerçekleştirildi.

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen Toplu Bayramlaşma töreni, bayramın 2. gününde şehrin yaşam merkezi Kültür Park'ta gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın eşi Nebahat Yanılmaz ile birlikte katıldığı buluşmaya, AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, AK Parti Milletvekili Adayları Tahir Öztürk, Ömer Serdar, Ejder Açıkkapı, Belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve personelin yanı sıra Elazığ Belediyesi Sünnet Organizasyonu'nda sünnet olan çocuklarla aileleri de katıldı.

Kültür Park Çok Amaçlı Toplantı Salonu'nda düzenlenen Bayramlaşma Töreninin ardından ise Elazığ Belediyesi Sünnet Organizasyonu'nda sünnet olan çocuklar için bir mevlit programı düzenlendi.

Bayramlaşma töreninde konuşan Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, sosyal belediyecilik ilkesi doğrultusunda düzenledikleri sünnet organizasyonunu bayram coşkusunu artırmak için bayrama denk getirdiklerini ifade ederek, bundan sonra da sosyal belediyecilik anlayışının bütün gereklerini yerine getireceklerini kaydetti.

Son dönemlerde yaşanan sürece ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Başkan Yanılmaz bu milleti bölmeye kimsenin gücünün yetmeyeceğini ifade ederek, “Bizler birlik ve beraberlik içinde muhabbet içinde nice bayramlara erişeceğiz” dedi.

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze de bu özel organizasyon için Başkan Yanılmaz'a teşekkür etti.

ORGANİZASYONDA 380 ÇOCUK SÜNNET OLDU

Bayramlaşma buluşmasının ardından sünnet ettirilen 380 çocuk için Kültür Park Amfi Tiyatroda mevlit programı gerçekleştirildi. Programın açılış konuşmasını yapan Başkan Yanılmaz, “Bugün sosyal belediyeciliğin gerekleri doğrultusunda 380 çocuğumuzu sünnet ettirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbim ailelerimize çocuklarının mürüvvetini de göstersin” diye konuştu.

Organizasyonda sünnet olan çocuklara Başkan Yanılmaz tarafından satranç takımı ve kol saati hediye edildi. Başkan Yanılmaz daha sonra sünnet organizasyonuna tıbbi destek sağlayan hastanenin genel Koordinatörü Yunus Üstündağ'a bir teşekkür plaketi verdi.

Program, Grup Gençlik tarafından okunan Mevlid-i Şerif ve ezgilerin ardından sona erdi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR