Alpay: Bilim Merkezi Elazığ'ı Cazibe Merkezi Yapacak

Ak Parti milletvekili adayı Şuay Alpay, Türkiye'de 6.sı Elazığ'da açılan Bilim Merkezi'nin Elazığ ve bölgede eğitim gören öğrenciler için çok faydalı bir merkez olacağını ifade etti.

Ak Parti 1.sıra milletvekili adayı Av. Şuay Alpay, Türkiye'de 6.sı Elazığ'da açılan Bilim Merkezi'nin Elazığ ve bölgede eğitim gören öğrenciler için çok faydalı bir merkez olacağını ifade ederek, Bilim Merkezi sayesinde Elazığ'ın her anlamda gelişeceğini belirtti.

Ak Parti Elazığ milletvekili adayı Av. Şuay Alpay, Türkiye'deki 6.Bilim Merkezi'nin açılışına katıldı. Alpay, Elazığ'da kurulan ve Türkiye'de sadece 5 şehirde daha bulunan Bilim Merkezlerinin şehirlerin ekonomik, teknolojik ve kültürel açıdan gelişmesini ve büyümesini sağladığını kaydetti.

Öte yandan seçim çalışmaları kapsamında gezilerini de sürdüren Alpay, Elazığ'ın bölgenin cazibe merkezi olma yönünde hızla ilerlediğini vurguladı. Alpay, seçim ziyaretleri ile ilgili sözlerini şöyle sürdürdü, “Seçim çalışmalarımız kapsamında merkez köylerimizi dolaşıyoruz, vatandaşlarımızla müzakere ediyoruz, onların dertlerini dinliyoruz ve çözümlerimizi masaya koyuyoruz. Bunları yaparken bir taraftan da şehrin gündemine getirdiğimiz önemli projeleri de bir bir hayata geçiriyoruz. Rabbime hamd olsun bu şehrin cazibe merkezi olma yolunda attığı dev adımları bütün dost düşman muhalefet siyasi temsilcileri dahil olmak üzere herkes görüyor ve ciddi manada imrenerek bakıyorlar. Bunu da herkesin gördüğünü biliyoruz ve takip ediyoruz. Özellikle Elazığ'ımız bir iki ay içerisinde çok büyük projelere hazırlık yapmıştı. Bunların bir kısmının da hayata geçtiğini gördü ve şahitlik etti. Kültür Park Projemiz muhteşem bir projeydi ve hayata geçti. Yine bu şehrin gündeminde olan önemli projelerden biri olan Bilim Merkezinin resmi açılışını yaptık. Türkiye'de 6. Bilim Merkezi 7'den 7'e herkesin ilgi alanında olacak, bu şehri cazibe merkezi haline getirecek ve çok ciddi bir nüfus sirkülasyonunu bu şehre kazandıracak. Bilim Merkezini ulusal bir merkez olarak düşündüğümüzde şehrin ekonomisine de büyük katkı sağlayacak.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR