Bayramınız Kutlu Olsun

İslam Alemi, bugün Ramazan Bayramını kutluyor. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu Cehennemden kurtuluş olarak ifade edilen Mübarek Ramazan ayının sonunda ulaşılan, Milyonlarca kişinin bayram sevincini müjdeleyen namaz için Elazığlılar 05:47'de İzzetpaşa Camii'ne akın etti. Bayram namazını İzzetpaşa Camii'nde kılan ve vatandaşla bayramlaşan Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, bütün İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutladı ve bütün İslam Alemi'nin savaşsız, kavgasız bir bayram geçirmesini temeni etti.

İslam Alemi, bugün Ramazan Bayramını kutluyor.

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu Cehennemden kurtuluş olarak ifade edilen Mübarek Ramazan ayının sonunda ulaşılan, Milyonlarca kişinin bayram sevincini müjdeleyen namaz için Elazığlılar 05:47'de İzzetpaşa Camii'ne akın etti.

Zzetpaşa Camii'nde vatandaşlar büyük bir huzur ve sevinç içerisinde namazlarını kıldı.

Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, ETSO Başkanı İdris Alan ve protokol üyeleri de bayram namazını İzzetpaşa Camii'nde kıldı.

Namazın ardından Başkan Yanılmaz, İdris Alan ve protokol üyeleri vatandaşlarla tek tek bayramlaştı.

Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, bütün İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutladı ve bütün İslam Alemi'nin savaşsız, kavgasız bir bayram geçirmesini temeni etti.

ETSO Başkanı İdris Alan da ülkenin birlik ve beraberliği için şehadet mertebesine ulaşan şehitlerimizi rahmetle anarak, Elazığlıların bayramını kutladı.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR