Belediyespor Erzurum'da Puan Arayacak

Geçen hafta Darıca Gençlerbirliği’ne farklı mağlup olan Elazığ Belediyespor bu hafta deplasmanda Erzurum Temsilcisi karşısında da puan arayacak.

Geçen hafta evinde Darıca Gençlerbirliği'ne farklı mağlup olan Elazığ Belediyespor bu hafta deplasmanda Erzurum Temsilcisi karşısında da puan arayacak.

Spor Toto 3.Lig 2. Grup'ta mücadele eden Elazığ Belediyespor, 2013–2014 Futbol Sezonu'nun 23. Hafta Karşılaşması'nda deplasmanda Erzurum Büyükşehir Belediyespor'a konuk olacak.

18 Takımın mücadele ettiği Spor Toto 3.Lig 2. Grubun 22. Haftası'nda kendi evinde Darıca Gençlerbirliği'ne 4-1'lik skorla mağlup olan Mavi-Siyahlılar, Ligin 23. Haftası'nda 23 Şubat Pazar günü Erzurum Kazım Karabekir Stadyumu'nda saat 13:30'da Erzurum Büyükşehir Belediyespor'la karşılaşacak.

Bu karşılaşma öncesi ligde 22 maçta 3 galibiyeti, 3 beraberliği ve 16 mağlubiyeti bulunan Elazığ Belediyespor 12 puanla 18. ve son sırada yer alıyor. Rakip Erzurum Büyükşehir Belediyespor ise oynadığı 22 maçta 9 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 7 beraberlik ile 34 puanla 8. Sıra'da bulunuyor. Ligin ilk yarısında Elazığ'da oynanan müsabakayı Erzurum Temsilcisi 2-0'lık skorla kazanmıştı.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR