Bulut : Bu Seçim Milletin Son Çıkışıdır

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) son mahalle mitingini Abdullahpaşa'da gerçekleştirdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) son mahalle mitingini Abdullahpaşa'da gerçekleştirdi.

7 Haziran seçimlerinin önemine değinen Ak Parti milletvekili adayı Metin Bulut, bu seçimlerin köprüden hemen önceki son çıkış olduğunu ifade etti. Bulut; “İstanbul'a gidenler bilir, köprüye çıkmadan önce karşıya geçmek istemeyenler için bir tabela görürsünüz “SON ÇIKIŞ” diye eğer karşıya geçmek istemiyorsanız ve bu son çıkışı kaçıracak olursanız, zamanı israf etmiş olursunuz. Karşıya geçer lüzumsuz bir yolu kat etmiş olursunuz. Ama “Son Çıkış”ı kaçırmazsanız istediğiniz yere hızlı bir şekilde varmış olursunuz. İşte bu seçimlerde Türkiye için ‘son çıkış'dır. Türkiye'de neler yapıldığını biz her fırsatta anlattık. Ama biz anlattıkça bazıları siz 13 yılda ne yaptınız dediler. Bu millet bizim neler yaptığımızı çok iyi biliyor bu nedenledir ki 9 seçimdir Ak Parti'ye vekaletini veriyor” dedi.

“Bu Millet Eski Türkiye'yi Unutmadı”
Milletin eski Türkiye'ye geri dönmek istemediğini ifade eden Metin Bulut, bu milletin geçmişte yaşananları çok iyi bildiğini söyledi. Bulut; “Millet artık eski Türkiye'ye dönmek istemiyor. Bir hasta yatağında iki hastanın yattığını çok iyi biliyor. Bağ-kur'lu olduğu için SSK hastanesinde tansiyonunu dahi ölçtüremediğini çok iyi biliyor. Bu ülkede insanlar parası olmadığı için hastanede doğum yapmış hanımının orada rehin kalmasının ne anlama geldiğini çok iyi biliyor. Bu ülkede insanlar yetimin, emeklinin, dulun nasıl horlandığını, çiftçinin nasıl aşağılandığını hepimizden çok daha iyi biliyor. Allah'a Şükürler olsun bugün yetimine, duluna, engellisine, genç kızının çeyizine dahi düşünen bir hükümet var. Ama herkes bundan mutlumu?, herkes bundan mutlu değil. Kurt puslu havayı severmiş. Bunlar neden besleniyor?, bunlar istikrarsızlıktan, huzursuzluktan ve güvensizlikten besleniyor. Bu yüzden Türkiye'yi yeniden bu alana çekmek istiyorlar. Ama Allah'ın izniyle benim milletim bunlara müsaade etmeyecek. Bunların niyetinin ne olduğunu çok iyi biliyor” dedi.

“Ey Demirtaş, Neden Dedenin İzinden Gitmiyorsun?”
Selahattin Demirtaş'a yüklenen Ak Parti 2'nci sıra milletvekili adayı Metin Bulut, Demirtaş'ın söylemlerini eleştirdi. Bulut; “Demirtaş kalkıp zorunlu din derslerini kaldıracağını söylüyor. Ey Demirtaş bende Elazığ adına söylüyorum. Allah'ın izniyle bu din derslerini sana kaldırtmayacağız. Demirtaş kalkıp benim dedem Molla diyor. Bizim senin dedene lafımız yok ki. Bizim lafımız sana ey Demirtaş, sen o dedenin yolundan neden gitmiyorsun!.” dedi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR