Çoban'dan AK Parti Eski İl Başkanlarına Ziyaret

Ak Parti İl Başkanı Nusret Çoban, başkan yardımcıları ve il yönetim kurulu üyeleriyle Ak Parti'nin 14. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirecek.

Ak Parti İl Başkanı Nusret Çoban, başkan yardımcıları ve il yönetim kurulu üyeleriyle Ak Parti'nin 14. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirecek.

14. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla Ak Parti Elazığ İl Başkanlığı tarafından partinin kurucu üyelerine, eski il başkanları ve milletvekillerine bir dizi ziyaret gerçekleştirilecek.

Ak Parti İl Başkanı Nusret Çoban, başkan yardımcıları İbrahim Şerbet, Ramazan Gürgöze ve Cumali Ayyıldız ile birlikte ilk ziyaretini Ak Parti İl Eski Başkanı Mahir Sönmez'e yaptı.

Ak Parti İl Eski Başkanı Mahir Sönmez, ziyaretten menmuniyet duyduğunu ifade ederek, görev yaptığı süre içerisinde partinin menfaatleri doğrultusunda hareket ettiğini vurguladı. Sönmez, görevden ayrıldıktan sonra da partiyle bağlarını koparmadığını bundan sonraki süreçte de maddi manevi her türlü desteği vermeye hazır olduğunu aktardı.

Ak Parti'nin kurulduğu günden itibaren birlik beraberliğe önem verdiğinin altını çizen Ak Parti İl Başkanı Nusret Çoban da “Partimizin 14. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla daha önce partimizde görev yapmış milletvekillerimiz, il başkanlarımız ve kurucu üyelerimizle bir araya geliyoruz. Bugün partimizin eskimeyen il başkanlarından Mahir Sönmez'i ziyaret ettik. Ziyaretlerimiz hafta boyunca devam edecek. Partimize emek vermiş herkesle bu süreçte bir araya gelerek onlarla istişare yapacağız. Daha iyi hizmet verebilmek için herkesin görüşünü almaya hazırız. Ak Parti'nin en önemli özelliklerinden biri de birlik beraberlik ve dayanışmaya önem vermesidir. Bugün Mahir Sönmez kardeşim bizleri çok güzel karşıladı. Bizlere her türlü desteği vereceğini ifade etti. Bu sözler bizleri gerçekten motive ediyor. Biz birlik ve beraberlik içerisinde hareket edersek hem şehrimiz hem ülkemiz kalkınır, gelişir ve yaşanacak bir yer haline gelir. Sadece partinin kuruluş yıldönümünde değil diğer zamanlarda da her türlü fikir alışverişine açığız. Ben partimizin kuruluş yıldönümünün bir kez daha hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bizleri kabul ettiği için Mahir Sönmez kardeşime de teşekkür ediyorum” dedi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR