Emniyet Tedbirleri Aldı

Elazığ Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların Ramazan Bayramı'nı huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla genel güvenlik ve genel asayişin temini açısından her zaman alınan ve uygulanan tedbirlere ilave emniyet tedbirleri aldı. İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek, asayiş ve trafik ekipleri ile yaya devriyelerinin hassas bölgeler ve kavşaklar ile güzerghlarda bayram öncesi olduğu gibi bayram süresince de kontrollerine devam edeceğini duyurdu.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü, Elazığ Halkının Ramazan Bayramı'nı huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla genel güvenlik ve genel asayişin temini açısından her zaman alınan ve uygulanan tedbirlere ilave emniyet tedbirleri aldı.

Elazığ Emniyet Müdürü Nihat İşlek, yaptığı açıklamada, asayiş ve trafik ekipleri ile yaya devriyelerinin hassas bölgeler ve kavşaklar ile güzergâhlarda bayram öncesi olduğu gibi bayram süresince de kontrollerine devam edeceğini duyurdu.

Başta terör olmak üzere suç ve suçluyla mücadele kapsamında şüphe edilen sürücünün kimlik sorgulamalarının yapılacağını, muhtemel terör eylemlerine karşı aracın kontrolü dâhil, güvenlik tedbirlerinin en üst düzeyde alınacağını aktaran Nihat İşlek, bayram namazı süresince camilerde, arife günü ve bayram boyunca ise mezarlıklarda, şehirlerarası otobüs terminali ile havalimanında asayiş yönünden gerekli tüm emniyet tedbirleri alınarak, söz konusu yerlerde ekiplerin görevlendirileceğini ifade etti.

Bayram ziyaretleri nedeniyle şehir içi ulaşıma mahsus toplu taşıma araçlarında ve duraklarda oluşacak yoğunluk dikkate alınarak bu gibi yerlerdeki kontrollerin de artırılacağını açıklayan İşlek, umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinde meydana gelebilecek olayların önlenebilmesi veya taşkınlık suretiyle vatandaşların huzur ve sükûnunu bozucu davranışların men edilebilmesi amacıyla denetimlerin yapuılacağını dile getirdi.

Trafik personeline trafiğin tanzim ve denetimi dışında görevlerin verilmeyeceğini, bayram nedeniyle, yoğunlaşacak şehir içi ve şehirlerarası trafiğin tanzim ve güvenliğini sağlamak amacıyla trafik ekiplerinin sayısı artırılacağını da kaydeden Emniyet Müdürü Nihat İşlek, vatandaşların yoğunlukla ziyaret edeceği şehitlik, mezarlık ve alışveriş merkezlerinin çevresinde trafik düzeni ve güvenliğini sağlamaya yönelik gerekli tüm tedbirlerin alınacağını duyurdu.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü, 155 Polis İmdat hattı ve 241 10 00-01-02-03 nolu telefonları ile istek ve şikâyetleri değerlendirmek üzere Bayram boyunca da 24 saat vatandaşların hizmetinde olacak.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR