Gakgoş'a Haciz Şoku!

Vartaş Elazığspor'da dün yapılan olağanüstü kongrede başkan seçilen Sedat KARATAŞ, kulübe geçer geçmez karşısında icra memurlarını buldu.

Vartaş Elazığspor'da Çarşamba günü yapılan olağanüstü genel kurulda 101 delegenin oyunu alarak Başkan seçilen Sedat KARATAŞ ve yönetim kurulu, kongrenin ardından gelen bir haberle adeta şoke oldular. Kongrenin ardından ilk toplantısını gerçekleştirmek üzere kulüp tesislerine giden Başkan Sedat KARATAŞ ve yönetim kurulu, burada hiç beklemedikleri bir durumla karşılaştılar.
Alınan bilgilere göre, kulüp tesislerine gelen icra memurları meblağı 84.500 TL olan tutarla ilgili haciz işlemi yapmak istedi.
Elazığspor'un 2 sezon önce yaptığı bir kamp ücretinin ödenmemesi sebebiyle, kampı düzenleyen tur acentesi tarafından gönderildiği anlaşılan icra üzerine şaşkına dönen Başkan Sedat KARATAŞ, konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Her şeyin üstesinden geleceğiz” şeklinde konuştu.
Göreve başladıkları ilk günde böyle bir gelişmenin yaşanmasının son derece üzücü olduğunu belirten KARATAŞ, bu tür olayların kendilerini yıpratmayacağını ve Allah'ın izniyle her şeyin üstesinden geleceklerini söyledi.
ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR